MONTOYA
Član
Klasične suve kočnice,traktor je 91 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Srbija je cudo glavni od golfa ona dva od zastave , motor od 7 astalo samo da inoviras menjac na 5-ostepeni i ugradis ojacanu hidrauliku Napraviobi od 560 dobar traktor , steta sto sigase kuturisaoMONTOYA je napisao(la):Pre ovoga imao sam 560 sa motorom od 577 i uradili smo mu kočnice kada sam ga kupio,jedino što je zamenjeno su creva i gumice na kočionim cilindrima ostalo je očišćeno,podmazano i vraćeno,bio je kod mene 7 god. i prodat je sa ispravnim kočnicama.Stim da glavni kočioni je posle godinu dana propustio ulje i onda smo umesto njega stavili gl.kočioni od golfa 2 i više problema nisam imao jedina mana je bila što su oba točka kočila zajedno tj. nisam imao odvojene kočnice
Bubu je napisao(la):Svaki je kratkog veka ako nema dobrog dzokeja!
558/560/567/R60 M34 motor
565/569/R65 DM34 motor
577/578/579/587 S44 motor
567=560 sa 10+2 menjacem
569=565 sa 10+2 menjacem
578 je prethodnik 577 sa menjacem 6+2 i starim tipom motora (kompresor sa pogonom preko alternatora i semeringom na radilici u obliku polumeseca)
579=578+ prednja vuca
587=577+malo vise obrtaja i malo jace punjenje
Eto da resim nedoumice nekih clanova da se ne postavljaju pitanja oko toga u buducnosti
PIFTA je napisao(la):@Bubu ja sam na par traktora na kocione diskove odmah ispod cilindra stavljao donju oprugu od kocnica od zastave sto vraca paknove i dosad nisam imao problema sa blokiranjem