Za generalku na S44 motoru dao sam zaa neke Nemacke karike 12.000din!!!!!!!!!!!! MAjstor u Masinskoj radionici mi je njih preporucio i pokazao ali postao sam sumnjicav jel nigde na forumu da se pominju tako skupe karike.. Sve neke indiske i nase koje kostaju MNOGO manje...
Taj motor je ODMAH posle generalke bacao ulje na auspuh da te bog sacuva!!!!! Hteo sam ga vratiti u masinsku radionicu,ali mi je majstor rekao da ga ja slobodno opteretim i da ce prestati... Prvog dana kad je pocela sezona vrsaja (posto je taj s44 motor u ZMaju 132) on je PRESTAO da baca ulje na auspuh...
Sad sam prezadovoljan kako taj motor radi.. Ali kazem ti za karike me odrao 12.000din.. E sad dal me odrao ili stvarno toliko kostaju te Nemacke karike nema veze vazno je da je motor odradjen ODLICNO!!!!!
Ali poceo sam da sumnjam u to da me odrao jel se karike koje pomnjete su MNOGO jeftinije....
- - - - - - - - - -
Kolega ja mislim da je bas ta marka stavljena u moj S44 mnogo mi poznato zvuci.. Ali cena kao sto kazem oko 12.000din koliko se seca,.. Toliko mi naplatili...
Evo malo o npr biće da su najači..
Nemačka filijala japanskog proizvodjača motorskih delova NPR-NIPPON PISTON RING CO.LTD.
Poseduju više od 30 godina iskustva u oblasti prve ugradnje(oe)i tržišta rezervnog dela,a pored setova klipnih prstenova za sve tipove vozila(od malih dvotaktnih pa do velikih kamionskih dizel motora)odnedavno proizvode i distribuiraju i klipne sklopove(klipove i košuljice cilindra),kao i klzne ležajeve radilice za najrazličitije vrste vozila,a proizvodi NPR-a se koriste u prvoj ugradnji sledećih proizvodjača delova:
BMW,DAIMLER,SMART,DEUTZ,FEDERAL MOGUL,MAHLE,KOLBENSCHMIDT,DUCATI,MERCEDES-AMG,RENAULT,VW,VOLVO,FORD,FIAT,FERRARI,MASERATI...
Pored gore navedenih proizvodjača asortiman NPR-a je mnogo širi i bukvalno je teško pronaći vozilo za koji NPR ne proizvodi klipne prstenove.