Baš ni malo ni da vidiš na kotačima da ih cimne?Nedavno sam skinuo orbitrol s IMT 5106 i odnesao ga na reparaciju. uradjen je i cilindar volana i pumpa volana te stavljena 10% manja remenica na pumpu da ju malo ubrza i volan je u lijevu stranu i dalje "preskakao".
Prekjucer odem kod majstora po orbitrol i kaze on meni da orbitrol nije bio u dobroj fazi i da je unutra falila neka kuglica. Nije htio uzeti novce dok ne vidimo da li ce raditi bolje ili nece. Danas sam stavio orbitrol na traktor, upalio ga i ostavio malo na leru da ulje procirkulira i da zrak izadje napolje. pocmem motati volan u jednu stranu NISTA, posnem motati u drugu opet NISTA... i tako 10-ak minuta sam naizmjence ostavljao na mjestu i pokusavao motati volan i nista se ne desava.
Da li se itko od forumasa razumije u orbitrole, jer koliko ja znam da orbitrol ne bi radio da je bio krivo ufazen a traktor kod mene vec dvije godine i u lijevo slabije skrece. Majstor je inace dobar i do sad mu se nista nije "omaklo" kao ovo...
Skinut cu orbitrol s kombajna cim stignem i ugraditi u traktor. Ako bude radio ostaje na traktoru a ovaj kad ga uspije napraviti ce ici na kombajn...
Da poludis od majstora
jesi probal podiči prednji kraj u zrak pa onda motati?