zzivica
Član
evo resenja,klipovi koji imaju manji precnik ili zapreminu su brzohodniji,a da li neko ima na papiru ako ne neka napise kako se povecava snaga 577 na bosh pumpi i da li je moguce to uraditi,mozda cu ja da povecam ako je moguce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hocete preko 'leba pogace...zzivica je napisao(la):evo resenja,klipovi koji imaju manji precnik ili zapreminu su brzohodniji,a da li neko ima na papiru ako ne neka napise kako se povecava snaga 577 na bosh pumpi i da li je moguce to uraditi,mozda cu ja da povecam ako je moguce.
naravno da postoji i to je ts44 živice ili ako hoćeš ovako tip motora ts-44a dizel četvorotaktni sa direktnim ubrizgavanjem snaga motora pri 2000 obrt na zamajcu 66,2kw-90ks, na priključnom vratilu 58kw-79ks menjačka kutija broj stepeni 10 napred 2 nazad reduktor menjača 4:1zzivica je napisao(la):ali nepostoji imr motor u 590 vec su ugradjivali samo perkinsov,a i ti su jako retki.
Tako i punac ore s 560 3 spora al 2x12, prvom nemože, oro je i neke livade s 1x16 isto 3 spora.todor je napisao(la):živice 567 ima suve diskosne kočnice ,rale ja imam 567 i u lakšoj zemlji orem drugom brzom bez problema ,a 560 teško da može 1 da ore duboko nego 3 spora