kakve taj gume ima u kakvom je stanju motor??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tvoj 577 nema mokre kočnice (ako misliš na onaj što je na prodaju)nego obične suve,mokre imaju samo oni sa spoljnom hidraulikom.Štelovanjem boš pumpe možeš dobiti 55kw na 2250o/min a možda i malo višezzivica je napisao(la):pazi ovaj slucaj,dotraje mi bosh pumpa na 577 i stavim novu,i ja ajd da povecam obrtaje kad ono pumpa nemoze da se pomeri dalje od 2200 o/min jer je unutra tako sklopljena vec moze da ima jako male obrtaje,a mislio sam da mu nastelujem da ima oko 2500 o/min.bas sam se razocaro.moj 577 ima mokre kocnice,a mislim da u startu srednji traktori nemaju suve kocnice zbog hladjenja diskova.
North ARMY je napisao(la):da taman za tu zemlju gde treba jos sporija od 1 spore kod menjaca sa 3 brzine.
MONTOYA je napisao(la):kiki IMT 560 sa gumama 16.9-28 3 spora na 1500o/min 4.5km/h,a prva brza na istim obr. 6.5km/h
Ajd' da osvezim ovo pitanje, mozda neko zna ovo sto me boli!zozon je napisao(la):"Sredio" sam prednju vuču na IMT 577 pa me zamina ko remontuje poluosovine (zglobove) ili eventualno gde se mogu kupiti novi zglobovi?
Rukavci i biksne su dobri, biksne su nove nego me plasi da nije kuciste.... To nije bas mali posao da se skida i popravlja. A sto se tice mazalice ispod volana nije je ni bilo otkad je kupljen...Bobo je napisao(la):Otvaraj kuciste i vidi da unutra nesto nije "prdnulo u vjetar"...
Kakvi su rukavci i aksijalni lezajevi dolje? Koliko cesto mazes rukavce i da li mast izbija i gore i dolje?