pfta
Član
Kad ga zavari on drzi ,al treba ga zavariti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio sam danas u Kukujevcima, jeste novi tip ali nije baš u nekom stanju, farba je loša, blatobrani iskrivljeni, krov ulubljen. nema brave, videću još dal ću je uzeti. Hvala na informaciji.North ARMY je napisao(la):ozren u kukujevcima je imao neku polovno novi tip
Živi na izlazu iz Kukujevaca prema Kuzminu sa desne strane.North ARMY je napisao(la):ja sam bio jos jesenas pred branje kukuruza,a on uvek ima nekog fergusona u delovima i za ostale imt-ejce polovne delove.
Mozda to i nije taj sto sam ga ja video jesenas.
stavi turboDobrinčan je napisao(la):Jel moze 577 DV da se pojaca snaga na 90ks, i kako?
Na 76-77 ks može lako samo pumpa se prešteluje kao na IMT 587 i druge dizne,na 90ks najlakše je drugi motor ts 44 ili neki perkins a može i s 46Dobrinčan je napisao(la):Jel moze 577 DV da se pojaca snaga na 90ks, i kako?
MONTOYA je napisao(la):Na 76-77 ks može lako samo pumpa se prešteluje kao na IMT 587 i druge dizne,na 90ks najlakše je drugi motor ts 44 ili neki perkins a može i s 46Dobrinčan je napisao(la):Jel moze 577 DV da se pojaca snaga na 90ks, i kako?
Kako ti je to poslo za rukom?zozon je napisao(la):"Sredio" sam prednju vuču na IMT 577 pa me zamina ko remontuje poluosovine (zglobove) ili eventualno gde se mogu kupiti novi zglobovi?
Bobo je napisao(la):Montoya, koliko si siguran da 587 ima 77KS? Koliko si siguran da 587 postoji? mozda mislis na 578 pa tvoje tvrdnje onda imaju smisla...
IMT 577 ima ~75Ks, i prestelavanjem pumpe da dobijes ekstra 15-20Ks se skracuje vjek motora sigurno. ako ces takav "nabrijan" motor opterecivati oranjem, skinut ces mu 1000 sigurno, ako ne i 2. Ovisi koliko motor do sad ima napravljeno...
Samo sam radio, traktor sam kupio polovan 2004-e, pretresao sve od A do Š, zglobove na prednjoj vuci remontovao "Vanadijum" Indjija, i jedan se prosto raspao posle, eto, 5 godina rada. Redovno kontolisem ulje u prednjem diferencijalu, mažem, mazim, pazim ...mirmag je napisao(la):Kako ti je to poslo za rukom?zozon je napisao(la):"Sredio" sam prednju vuču na IMT 577 pa me zamina ko remontuje poluosovine (zglobove) ili eventualno gde se mogu kupiti novi zglobovi?
Kažu da taj motor zaista ima 90 ks u varijanti koja je namenjena za TAM-ov kamiončić, mada nisam siguran.Bećarina pusta je napisao(la):Bobo je napisao(la):Montoya, koliko si siguran da 587 ima 77KS? Koliko si siguran da 587 postoji? mozda mislis na 578 pa tvoje tvrdnje onda imaju smisla...
IMT 577 ima ~75Ks, i prestelavanjem pumpe da dobijes ekstra 15-20Ks se skracuje vjek motora sigurno. ako ces takav "nabrijan" motor opterecivati oranjem, skinut ces mu 1000 sigurno, ako ne i 2. Ovisi koliko motor do sad ima napravljeno...
Nek te bude stid i sprd to neznat. Ta pa kako nebi postojao. Imao ga je jedan baja nedaleko od mene i to još prije rata. E Bobo, Bobo...
A evo i slike.
Kolko ja znam, a znam, IMT-577 ima 70 konja. I nešto si mi puno konja (15-20) obećao samo preštelovavanjem pumpe. To bi došlo do 85-90 ks što je malo puno za taj i takav motor.