ja sam cuo za slucaj da je covjek ubacio jos jednu kuglucu u "lezaj" na vretenu volana i tako i smanjio luft i igranje desnog tocka, iako mi ne ide u glavu kakve to uopce ima veze jedno s drugim.
Petre: geometrija prednjih tockova je kod mene "0" vec 15 godina, pa je tek prosle godine poceo tresti desni tocak, i to samo pod punom prskalicom i sijacicom.
Odvezli smo ga jednom prilikom majstoru da prestela ventile, i opcenito pregleda cjeli motor u kakvom je stanju. stari doso po traktor, a prednji tockovi naprijed uvuceni (bez pretjericanja) 5cm. kad je pitao sta je to, ovaj mu reko da to tako mora biti, da ce bit laksi na volanu ovo-ono... Prednje gume se potrosile u rekordnom roku i opet smo ga vratili na "0" i tako vozi bez problema vec zadnjih sigurno 15 godina.
most je na centralnom klinu toliko propo da kad dizem prednji kraj, cjeli traktor se dize, a obadva tocka na zemlji. na klinu imam lufta sigurnih 1cm gore-dolje. Luft u rukavcima kriminalan. koliko se klimaju gore, mast istera van i zemlje nagura unutra da nekad zna i zapeci.