Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma koga bre da pitas kad svi ko da na jezu sede pozakljucavali traktore i svi u hladovinu zderu i piju za dz,a preko puta Class-ovi traktori sve do jednog otkljucani mozes da lepo udjes sednes pogledas sta te zanima dodje promoter ako hoces upali ti traktor a ovi sa IMT -ovog standa samo sto ti nekazu mars odavde.Jel pitao neko koliko to troši na sat rada
Pa imaš na jednoj od slika ti piše potrošnja ako je to pouzdana informacija kod njihJel pitao neko koliko to troši na sat rada
Hvala Druze,da uzeo sam sa sinhro bilo bi glupo na 19000 razmisljati o 250e a razlika jeDa li si uzeo sa sinhro menjacem???? Cestitke jos jednom..
Da li je i kako moguce podesiti(doraditi) rucni gas na imt 577 da se ne vraca sam od sebe,dam mu gas i on se ubrzo sam smanji,nozni vrlo retko koristim, posebno ako je neravan teren noga poskakuje a time i gas te zbog toga koristim najcesce rucni gas osim u transportu tad prednost dajem noznom.
temperaturu srafis na glavi napred iza ventilatoraDa li je neko postavljao manometre za ulje i temperaturu u ove IMT traktore sa novijom instrument tablom? To bih da ugradim,pa ako je neko to vec uradio,da vidim kako je i gde to smesteno
Problem je kod novjeg tipa što se nožni gas osklanja na ručicu od ručnog gasa pa usled vibracija ručni polako popusta,pogotovu sa viših obrtajaZaviri malo pod instrument tablu, ima da se steluje otpor rucice gasa sa 2 matice vecih dimenzija. Tim maticama se napreze opruga koja gura lamelice koje drze polugu gasa.