Bubu
Član
Ne znam za tebe Sinisa ali ja sa predfilterima te velicine i tog protoka kao sto ti imas na Rakovici nemam problema. Ako se zaprlja, bacis ga, kupis nov i teraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nije da ja vozim kgoz Bg ali svaki moze maksimum da se ukljuci 10-20 puta ja kad ga namontiram probam 3-4 puta i vec sam mu prepolovio vek trajanja...![]()
Posle toga kad krenem na njivu palim jos par puta po raskrsnicama u selu i ako me sreca posluzi radice i kad skrenem kuci kod mene sa glavnog puta (palim zmigavac da se neko ne zakuca u mene).. I to je uglavnom to sledi zamena!!!!!!
A ja za inat necu da budzim nista da vidim ko ce pre da odustane ili ja ili prekidaci!!!![]()
kupi prekidac u firmi agrogas od tafe,veoma kvalitetan,kod mene vec radi 4 godine na 539 bez kabine koji nekad i pokisne i udje voda u njega al sljaka i dalje......
Ćiro pa ti kao da voziš kroz Beograd...koliko pališ te žmigavce![]()
Kupljeno 4L Traktola 80 za 1650din na NIS pumpi.Naziv ulja ovisi o proizvođacu.Uglavnom se sipa INA Transhidrol 85 ili Modrica Traktol 80 .
Evo tebela preporucenih maziva,...
![]()