Hmm..mislim da su Torpedove felne mnogo slabije i lakse od originalnih!
Prica kaze sledece...imam 2 sedmice stari tip-jedna obicna i jedna duplak i 2 pluga 2x35. Na onom obicnom su tockovi 13.6x38 (na felnama sam nasao samo oznaku FERGAT 12-38, ne znam od cega su ali znam da sam ih upario sa originalnim tegom od 577 stari tip) a na duplaku 18.4x30/11.2x24. Probao sam i da zamenim zadnje tockove da vidim reakciju! Obicna sedmica sa uskim tockovima koristi blokadu jedino kada su najgori uslovi-kada RUSEVI dignu plugove i idu kuci a duplak ore sa oba para tockova bez blokade u svim uslovima. Uglavnom orem 1. brzom mada imam i zemlje gde orem 5. sporom jer su malko teze za obradu. Vreme dubokog oranja 1 kJ je 70-90 minuta, zavisno od toga kojim traktorom orem! Zetor sa duplom vucom 70-75 KS i sedmica tesko da mogu da idu zajedno jer sam video sve te Zetore u okolini kako se tegle kao zvake sa 2x35... Neki u mom kraju vuku sa sedmicom i 3x30 i cak 3x35 ali retko koji ide 1. brzom (jedino ako je dirao punjenje u pumpi pa sada ima 75-80 KS) znaci 4, i 5. spora sto i nije bas najsretnije resenje.... Toliko od mene-slike cu postaviti kada mi net proradi malo bolje.