Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
upravo todidi je napisao(la):pa onda je bolje prodati 560 i doplatiti za 577 i gotov posao.
Znas li čije su hilzne, klipovi... to jest ko je proizvodjac?Mijat80 je napisao(la):Ja sam pre dve godine radio kompletnu generalnu za motor S44, pa evo sta me je sta kostalo cisto orjentaciono da bi neko znao, inace sve je radjeno u masinskom centru Djuric Topola:
Obrada bloka i radilice - 8800
Obrada glave (novi ventili i vodjice + gumice) - 19000
Remont dizni - 4800
Hilzne sa klipovima + lezajevi - semerinzi - 30000
62600
Edited by Mityoo: Tema je očišćena od postova koji nisu imali veze sa IMT traktorima, Prepiska prebačena u temu "off topic"
E pa ja se sa tim nikako ne bi složio.Što više brzina veći je izbor i veća mogućnost da se bolje iskombinuje određena snaga(brzina) sa određenom operacijom.Da je bolje imati tri brzine zar bi sada radili traktore sa 36 brzina+ svaka po pola.........NIDŽA je napisao(la):Srećna Nova svima! Didi ne bih se slozio sa tobom. Ostaje velika razlika, menjac. Za oranje je puno bolji menjac sa tri brzine. Bar ja tako mislim.![]()
Delim mišljenje!didi je napisao(la):E pa ja se sa tim nikako ne bi složio.Što više brzina veći je izbor i veća mogućnost da se bolje iskombinuje određena snaga(brzina) sa određenom operacijom.Da je bolje imati tri brzine zar bi sada radili traktore sa 36 brzina+ svaka po pola.........NIDŽA je napisao(la):Srećna Nova svima! Didi ne bih se slozio sa tobom. Ostaje velika razlika, menjac. Za oranje je puno bolji menjac sa tri brzine. Bar ja tako mislim.![]()
Petar Drapšin hilzne i klipoviNIDŽA je napisao(la):Znas li čije su hilzne, klipovi... to jest ko je proizvodjac?Mijat80 je napisao(la):Ja sam pre dve godine radio kompletnu generalnu za motor S44, pa evo sta me je sta kostalo cisto orjentaciono da bi neko znao, inace sve je radjeno u masinskom centru Djuric Topola:
Obrada bloka i radilice - 8800
Obrada glave (novi ventili i vodjice + gumice) - 19000
Remont dizni - 4800
Hilzne sa klipovima + lezajevi - semerinzi - 30000
62600
Edited by Mityoo: Tema je očišćena od postova koji nisu imali veze sa IMT traktorima, Prepiska prebačena u temu "off topic"
Naravno da je 36+36 sjajan izbor brzina, i 10 brzina jeste bolje nego 6 ali ne za oranje. Moj komsija ima 577, i u oranju je u prvoj jako spor, a drugoj jako brz. Jedino je to mana tog menjaca sa 10 stepeni.didi je napisao(la):E pa ja se sa tim nikako ne bi složio.Što više brzina veći je izbor i veća mogućnost da se bolje iskombinuje određena snaga(brzina) sa određenom operacijom.Da je bolje imati tri brzine zar bi sada radili traktore sa 36 brzina+ svaka po pola.........NIDŽA je napisao(la):Srećna Nova svima! Didi ne bih se slozio sa tobom. Ostaje velika razlika, menjac. Za oranje je puno bolji menjac sa tri brzine. Bar ja tako mislim.![]()
Zanimljivo,kod mene to važi samo u obrnutom smislumityoo je napisao(la):E vidiš zato sam ja negde već pisao da mi imt netreba ni džabe da ga dobijem! Ja na ursusu 914 imam 6 stepeni prenosa koje mogu da koristim u oranju u zavisnosti od kvaliteta zemljišta i uslova oranja!
i meni je jednom izletelo da kazem pred ljudima da kupe zetora(cisto da vidim sta ce reci) pa su me pogledali kao da sam rekao da za fergusona okace 4 brazni plug....todor je napisao(la):brzina@nidžo a sa kojom brzinom ore 560 ako ima menjač 3 brzine sigurno neće prvom brzom nego očekujem odg od tebe