Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
upravo todidi je napisao(la):pa onda je bolje prodati 560 i doplatiti za 577 i gotov posao.
Znas li čije su hilzne, klipovi... to jest ko je proizvodjac?Mijat80 je napisao(la):Ja sam pre dve godine radio kompletnu generalnu za motor S44, pa evo sta me je sta kostalo cisto orjentaciono da bi neko znao, inace sve je radjeno u masinskom centru Djuric Topola:
Obrada bloka i radilice - 8800
Obrada glave (novi ventili i vodjice + gumice) - 19000
Remont dizni - 4800
Hilzne sa klipovima + lezajevi - semerinzi - 30000
62600
Edited by Mityoo: Tema je očišćena od postova koji nisu imali veze sa IMT traktorima, Prepiska prebačena u temu "off topic"
E pa ja se sa tim nikako ne bi složio.Što više brzina veći je izbor i veća mogućnost da se bolje iskombinuje određena snaga(brzina) sa određenom operacijom.Da je bolje imati tri brzine zar bi sada radili traktore sa 36 brzina+ svaka po pola.........NIDŽA je napisao(la):Srećna Nova svima! Didi ne bih se slozio sa tobom. Ostaje velika razlika, menjac. Za oranje je puno bolji menjac sa tri brzine. Bar ja tako mislim.
Delim mišljenje!didi je napisao(la):E pa ja se sa tim nikako ne bi složio.Što više brzina veći je izbor i veća mogućnost da se bolje iskombinuje određena snaga(brzina) sa određenom operacijom.Da je bolje imati tri brzine zar bi sada radili traktore sa 36 brzina+ svaka po pola.........NIDŽA je napisao(la):Srećna Nova svima! Didi ne bih se slozio sa tobom. Ostaje velika razlika, menjac. Za oranje je puno bolji menjac sa tri brzine. Bar ja tako mislim.
Petar Drapšin hilzne i klipoviNIDŽA je napisao(la):Znas li čije su hilzne, klipovi... to jest ko je proizvodjac?Mijat80 je napisao(la):Ja sam pre dve godine radio kompletnu generalnu za motor S44, pa evo sta me je sta kostalo cisto orjentaciono da bi neko znao, inace sve je radjeno u masinskom centru Djuric Topola:
Obrada bloka i radilice - 8800
Obrada glave (novi ventili i vodjice + gumice) - 19000
Remont dizni - 4800
Hilzne sa klipovima + lezajevi - semerinzi - 30000
62600
Edited by Mityoo: Tema je očišćena od postova koji nisu imali veze sa IMT traktorima, Prepiska prebačena u temu "off topic"
Naravno da je 36+36 sjajan izbor brzina, i 10 brzina jeste bolje nego 6 ali ne za oranje. Moj komsija ima 577, i u oranju je u prvoj jako spor, a drugoj jako brz. Jedino je to mana tog menjaca sa 10 stepeni.didi je napisao(la):E pa ja se sa tim nikako ne bi složio.Što više brzina veći je izbor i veća mogućnost da se bolje iskombinuje određena snaga(brzina) sa određenom operacijom.Da je bolje imati tri brzine zar bi sada radili traktore sa 36 brzina+ svaka po pola.........NIDŽA je napisao(la):Srećna Nova svima! Didi ne bih se slozio sa tobom. Ostaje velika razlika, menjac. Za oranje je puno bolji menjac sa tri brzine. Bar ja tako mislim.
Zanimljivo,kod mene to važi samo u obrnutom smislumityoo je napisao(la):E vidiš zato sam ja negde već pisao da mi imt netreba ni džabe da ga dobijem! Ja na ursusu 914 imam 6 stepeni prenosa koje mogu da koristim u oranju u zavisnosti od kvaliteta zemljišta i uslova oranja!
i meni je jednom izletelo da kazem pred ljudima da kupe zetora(cisto da vidim sta ce reci) pa su me pogledali kao da sam rekao da za fergusona okace 4 brazni plug....todor je napisao(la):brzina@nidžo a sa kojom brzinom ore 560 ako ima menjač 3 brzine sigurno neće prvom brzom nego očekujem odg od tebe