Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bušenjem m 34 ne dobija se s 44,to su različiti motori,ali zvona su im ista.Ja sam na 560 ubacio s 44 motor,pre mesec dana je jedan poznanik na 533 ubacio m 34 motorBobo je napisao(la):Na 558 ide s44 bez ikakvih prepravki. Garantirano.
Uzmes motor m33, dodas mu jedan cilindar i dobijes m34, razbusis m34 na 101mm i dobijes s44. I tako dalje...
Zvona su jednaka, i pase jedno s drugim bez problema.
oš da mu nacinis čip tjuningmeyconi je napisao(la):Aj jedno glupo pitanje : ugradio bih turbinu na fergusona 539. Dali je to izvodljivo , dali ostali sklopovi mogu da to podnesu i koliko bi od oka tad imao konja?
Ako vec hoćeš da ga budžiš ubaci motor od 560meyconi je napisao(la):Aj jedno glupo pitanje : ugradio bih turbinu na fergusona 539. Dali je to izvodljivo , dali ostali sklopovi mogu da to podnesu i koliko bi od oka tad imao konja?
Stavio sam samo veće gume 16.9-28,menjač je ostao isti,pokazao je se odlično,potrošnja zavisno od oranja ali neki prosek 20 l po hektaru,za oranje 1 brza ima idealan prenos a za spremanje 2,kod nas masovno ubacuju s 44 motore.Nebih ga ni prodavao da ne vučem berač tu ipak 577 sa menjačem sa 10+2 ima veliku prednost.Ako rešiš da menjaš javi mi se znam čoveka koji daje motor s 44 za tvoj uz dogovorbewisa je napisao(la):Montoya zemljace zanima me da li si na 560 sa 44-kom stavio vece tockove?
Koji je menjac,kako se ponasa i koliko trosi u oranju?