Bećarina pusta
Član
Bobo s kojim plugom ore, kolko coli? Inače to je motor kao u IMT-533 samo jedan cilindar više. Jel sad točno da on ima 47 ks? Nedavno sam razgovarao sa tipom koji je prodavao motor od 555 i on isto kaže da ima 47 ks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jos od 2006 ga prodaje.. secam ga se po oglasima davao ga je u NOVOSTI oglasi ...Bobo je napisao(la):Ne znam s kakvim kolega plugom ore, ali mislim da mu je taj 555 samo za u sumu i transport... bas cu ga pitat kad ga vidim, ak se sjetim...
DA, ovaj 558 ofarbani sam ja uslikao kod kolege u dvoristu i prodaje se za 4500€ (ako se dobro sjecam). Jedina slika tog traktora je u rezoliciji 640x480 (nije se tad imalo dobar mobitel) ... Ak mi se pruzi prilika, opet cu ga poslikat, jer je dana danas u ovakvom stanju, mislim da poslije sredjivanja nije okreno ni 1 000 sati,a slikan je 2006.g.
T-ov katalog iz maja 1982g.Tamo sam nasao 559 bez kabine, spolja izgleda isto kao 560 stari tip,stim sto ima celicne felne kao 558,i po katalogu nema vise nikakve razlikeBobo je napisao(la):Ovaj je traktor u Slavoniji i mislim da nije bio ni u jednom oglasniku... To je netko uzeo sliku, da ga vise ljudi zove 100%
Razlika izmedju 558 i 559 je samo veci kiler na 559, jer je to traktor namjenjen za rtrziste saudijske arabije, zato i drugacija hauba. Vjerujem da su malo pazljivije sastavljani, jer je to ipak za izvoz radjeno, pa se mozda malo vise pazilo sta se radi...
dukej je napisao(la):lakarije je napisao(la):MENJAC,je na 558 radjen u dve varijante:standardni,koji je po katalogu(zajednicki radionicki prirucnik za oba traktora,prvo izdanje,1982g.),za dlaku sporiji od 560,i spori menjac,osetno sporiji,za teze operacije.Menjaci spolja,na kucistu imaju vizuelne razlike u odnosu na 560,ali su kompatibilni i bez ikakvih problema i prepravke mogu da se zamene.
Da li misliš da je menjač na 558 za dlaku sporiji od menjača na 560 zbog drugačijeg prenosnog odnosa u samom menjaču ( drugačiji zupčanici ) ili je to zbog toga što 558 ima manje gume od 560 pa je zbog toga malo sporiji (14.9 na 558 i 16.9 na 560). Nisam siguran ali ja mislim da su prenosni odnosi u menjaču identični kod oba traktora a da je razlika u brzini posledica različitih guma na ovim traktorima.
Kad sam već tu, da li neko zna koji je pritisak na diznama kod linijske pumpe na 560. Ja sam se raspitivao kod više bošista, kod glavnog čoveka zaduženog za servis u IMT-u, u IPM-u, (ova poslednja dva na sajmu u NS), i uglavnom sam čuo različite podatke (jedni da je 160 bar-a a drugi 125-135 bar-a). Moj 560 je 84-to godište i ima linijsku pumpu i hidro volan, ovo čisto da napomenem ako nekom možda pomognu ovi detalji.
Bećarina pusta je napisao(la):A što se tiče IMT-555 (47 ks) Čugi tu si malo pogriješio pa ću te ispravit. 555 izgleda ovako. Kod nas ga još zovu i Roda zato što je visok.
Bećarina pusta je napisao(la):Pričao sam jednom prilikom sa vlasnikom jako očuvanog IMT-559 (Bobo pričao sam ti to) i uz ovo što je Bobo već napisao gazda kaže da su tvornički imali falinku na kvačilu negdje (vjerojatno spojnička). Nakon otklona kvara nije bilo više problema.