Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lakarije je napisao(la):Imao sam 560 1986g. novi tip bio je kao iz fabrike,ali mu je motor bio los,pa generalna, pa opet brzo poceo da propada ,pa sam ga 2004 prodao.
Sad imam 577 1983 stari tip,kao zmija,moze hiljadu jutara da radi,da se negasi,ali neudoban i bucan, a uzeo sam i 560 1997g. sa mokrim kocnicama,povecanim aslangom i ojacanom hidraulikom,ali ne da ga zadrzim jer su im motori slabi,brzo propadaju
i OGROMNI SU POTROSACI (spram 577),vec da na njega prebacim motor od 577 ili da nadjem motor i menjac od 558 i napravim najbolju mogucu kombinaciju:
limuzina kao 560,a orac,potrosac i izdrzljivac kao 558,najkvalitetniji domaci traktor ikad napravljen.Radili su i po 6, 8, pa cak i 10 000h. Ljudi se i danas kunu u njih!
Inace na 560 imam uzane tockove, 18-ke, pa je za neke lakse operacije pokazao jako dobar ucinak i takav, sa 577 cini veoma dobru kombinaciju.
ZvonaHR je napisao(la):još nisi postavio platformu u Bosut sada smo mogli pecati razbijemo led i Osječko dok
Bećarina pusta je napisao(la):Bobo reče ti jedared da je u tvom ataru neki baja u fergusona ubacio motor od 558 (ili 555, sad se nesjećam više)? Jel si možda vidio stroj ili nedaj Bože slikao?
North ARMY je napisao(la):tu pise da ima dm 34t 3 cilindra,ali sad sam uz zabuni jer moj ima 4klipa,a teca kaze da je moj dm 34t