Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a ja taman hteo da te uputim kod jednog što prodaje 587 DV 88god.Da se pohvalim kaparisan danas traktor 577 DV novi tip. Konacno sam zavrsio potragu za traktorom
Mogu li ja da pitam nesto vas iskusnije mozda u vezi moga maloga traktorcica IMT 533,opasno me muci?
Kada smo demontirali onaj poklopac paljenja napred sto je,sve je bilo na mestu,crtice se poklapaju,pumpu smo pomerali u skoro sve polozaje kojih ima[onih 10-ak crtica pored fibera] i samo se dobija losiji rad a nikako bolji,sto se tice vazduha to sam i ja sumnjao i skinuo sam gumu sto povezuje filter i motor,probe radi,i opet isto.Nisam napomenuo da sam probao rad traktora potpuno bez ac pumpe,pali isto i radi isto imao je ili ne-pa mi je to navelo misao na problem sa bregastom-neki pa kazu da se ta osovina tesko haba.Takodje sam zapazio da kada upali pritisak ulja mu skoci na 10bara i vise bi isao-ceo krug- ia tako dok se ne ugreje malo pa mu padne na normalu.Tako traktor radi vec nekoliko godina,sa velikim brojem radnih sati.