Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a ja taman hteo da te uputim kod jednog što prodaje 587 DV 88god.Da se pohvalim kaparisan danas traktor 577 DV novi tip. Konacno sam zavrsio potragu za traktorom![]()
Mogu li ja da pitam nesto vas iskusnije mozda u vezi moga maloga traktorcica IMT 533,opasno me muci?
Kada smo demontirali onaj poklopac paljenja napred sto je,sve je bilo na mestu,crtice se poklapaju,pumpu smo pomerali u skoro sve polozaje kojih ima[onih 10-ak crtica pored fibera] i samo se dobija losiji rad a nikako bolji,sto se tice vazduha to sam i ja sumnjao i skinuo sam gumu sto povezuje filter i motor,probe radi,i opet isto.Nisam napomenuo da sam probao rad traktora potpuno bez ac pumpe,pali isto i radi isto imao je ili ne-pa mi je to navelo misao na problem sa bregastom-neki pa kazu da se ta osovina tesko haba.Takodje sam zapazio da kada upali pritisak ulja mu skoci na 10bara i vise bi isao-ceo krug- ia tako dok se ne ugreje malo pa mu padne na normalu.Tako traktor radi vec nekoliko godina,sa velikim brojem radnih sati.