i ja imam 533 koji je zreo za remont, MOTOR je boli glava, ostalo do boga ošlo u k....... garažiran 3 god, neznam dali da ulažem u njega ilida uzmem nešto drugo, zemlje i nemam nešto puno, ali selo je selo, traktor uvek treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mu je prvi traktor, on ostaje za uspomenu.... Inace za rad sada ima 9 traktora mladjih od 10 godina, sve zapadnjaci....Uf mora da ga je dobro sredio po cim vidim da je ubacio i klimu is ve zadihtovao.. Steta sto sad nece u njivu bilo bi milina raditi sa njim...![]()
558 se mota lako ako ima prednje gume sa vodiljnom linijom, kako zapoveda fabrika. Ako su neke gume za prikolice, otpadnu ruke.
Nece odoleti sigurno, on u traktore i ne seda vec radnici... A 558 ce da stoji u garazi kao eksponat...Cekamo slikee... Da vidimo to cudo od 558..
- - - - - - - - - -
E ja se ponadao da ima i hidro volan.. Onda dzaba sve... To je trebalo prvo da se uradi pa klima... Ali nema veze ako traktor ne sluzi vise za rad sta ce mu,moze da se vozika i bez hidro volana.. Sem ako gazda ne odoli i vrati ga u posao...![]()
Rado bih ja njega jos fotografisao, ali tak traktor je oko 200 km udaljen od mene, skoro na Rumunskoj granici... Imao sam nekih obaveza tamo pa sam zato i uspeo da slikam traktor...daj bre slike da vidimo tu mašinu.ima nas dosta ljubitelja i obozavaoca petaka.daj da ukradem još neku foru za moju mašinu.ostao mi je taj ravan pod nikako da ga odradim.nikako da smislim kako da ubacim pedale od 560 a da se ne rastura onaj deo ispod "instrument table" pošto on smeta definitivno
osećam da ćeš morati još neki put u fotografisanje detalja![]()