marica
Član
moze,treba ti druga spojnicka osovina i druga korpa sa lamelama.Da li se na 533 sa jednostepenim kvacilom moze ugraditi dvostepeno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moze,treba ti druga spojnicka osovina i druga korpa sa lamelama.Da li se na 533 sa jednostepenim kvacilom moze ugraditi dvostepeno
Necija snajka mora da se smrzla ,ajde drustvance se verujem zagrejalo bilo je tu cirkanja ,jedino ako se i ona nije pridruzila .
Jeste culi gde izmestaju imt ??Planiraju da ga izmeste u Dobanovce u remontni centar i jos negde su zakupili halu a sta ce da proizvode sam bog sveti zna .Izgleda da traktore u ovakvom izdanju vise nece ni imt ni rakovica proizvoditi .Kao pregovaraju sa jd da kupe neku licencu da budu strateski partneri i da prave neke nove traktore a od te ljubavi sto posto nema nista tu treba novaca i novaca .Tako da ko planira da kupi nesto novo nek kupi dok je vreme jer za par meseci ode sve u majcinu !!!
E da to sam zaboravio da napisem, i moj ima servo volan.Ovde je takav prodat 2011 godine za 6.000 eura.Imao je servo volan.
POZDRAVLJAM LJUDI, ne znam dali sam na pravoj temi, interesuje me dali neko može da me posavetuje kako napraviti ili gde nabaviti NOŽNI GAS za IMT533 bez kabine??? Ako neko ima slike dali bi mogao da postavi??? Unapred HVALA!!!