Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to zato sto nije verovao da za tako malo para moze da se uzme solidan traktor i da uz minimalno odrzavanje ili i bez njega moze dooosta da odradi a i kad se pokvari delova na svakom cosku,jeftini,masina jednostavnatodor je napisao(la):@johny otkud to da sad hvališ imt do pre neki dan je bilo imt a sad imt
ali jbg nema gramer sedište ,ali zato ima kompresor i rotacijuNorth ARMY je napisao(la):to zato sto nije verovao da za tako malo para moze da se uzme solidan traktor i da uz minimalno odrzavanje ili i bez njega moze dooosta da odradi a i kad se pokvari delova na svakom cosku,jeftini,masina jednostavnatodor je napisao(la):@johny otkud to da sad hvališ imt do pre neki dan je bilo imt a sad imt
Video sam nekoliko komada sa Mercedes motorima koji su im ugrađeni u domaćoj radinosti ali nikada sa fabričkim.MONTOYA je napisao(la):Dali je video neko 5106 sa mercedes motorom 120ks(fabrički)
za 170 neznam , al znam u mog 210 stane 330ltodor je napisao(la):zanima me jel neko zna koliko stane goriva u 5170
ništa ne diraj čuje se i kod mene a pumpa je rađena tako da uzaludno bacaš pareognjen74 je napisao(la):i sta treba promenuti kad se to lupanje cuje .
inace sve mi funkcionise kad je hidraulika traktora upitanju.
North ARMY je napisao(la):kod mene se cuje kad dignes bas do kraja,kad spustis par cm nista se ne cuje bez obzira na tezinu prikljucka