MONTOYA
Član
590 ima i sa perkinsom orginal mlađe serie a starije su sa ts 44,zaboravili ste 587 55kw a postoji i verzija sa MAN -ovim motorom 56 ili 58 kw nisam siguran.Da li zna neko da li je ko ugrađivao neki drugi motor u 577 npr. mercedes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ustvari trazio imt 590 (bas kao ovaj na slici) a nasao masseya 3065 , sto mu dodje kao engleska verzija toga sto sam ja trazio .Dobar je ovaj , ali mi je dusa ostala kod imt-a.Mislim da su nekako cvrsci , neudobniji mnogo , bucniji i sve ostalo , ali merak nema cenu.....lakarije je napisao(la):Ako su motori na 577 i 590 isti,dali se moze na 577 (s 44) staviti turbina i napraviti ts 44?
Dali ima razlike na klipovima,glavi klipnjacama...
Meyconi,zasto bi menjao MF za IMT? Pa nas covek se uvek otima za strano,a nase mu nista nevalja
Kao i ojacani klipovi, ventili 60 stepeni(umesto klasicnih 45) i naravno vece punjenje bos pumpe!todor je napisao(la):pa klipnjače koliko ja znam bi morale biti ojačane na turbu
Koji je pritisak dizni na MF 3065 turbo, i gde mogu da nadjem parametre za stelovanje bosh pumpe i dizni za taj traktor?mityoo je napisao(la):Kao i ojacani klipovi, ventili 60 stepeni(umesto klasicnih 45) i naravno vece punjenje bos pumpe!todor je napisao(la):pa klipnjače koliko ja znam bi morale biti ojačane na turbu
meyconi je napisao(la):Koji je pritisak dizni na MF 3065 turbo, i gde mogu da nadjem parametre za stelovanje bosh pumpe i dizni za taj traktor?mityoo je napisao(la):Kao i ojacani klipovi, ventili 60 stepeni(umesto klasicnih 45) i naravno vece punjenje bos pumpe!todor je napisao(la):pa klipnjače koliko ja znam bi morale biti ojačane na turbu