Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je od februara, mislio sad da ima noviji. hvalaDve strane u rikverc,zadnji post...
A sunce ti tvoje, a ti mislis da ne trgas traktor kad ga u pola brda saltas... Stari ljudi su uvijek govorili, ako ne znas terati, kojom brzinom ides nizbrdo, tom brzinom i uz brdo... Pod teretom na pola brda u sumi mjenjati brzinu je IDIOTSKI, a ti se uvrijedi koliko god hoces...
Kod nas u sumariji ima stvarno svakakvihi sofera, to da vidis sta radi od traktora prenerazio bi se ko sto sam se prenerazio i ja.. .gdje god moze biti nesto zavareno, zavareno je... samo spojevi motor-zvonokvacila-mjenjac-diferencija. niju buili vareni, sve ostalo jest... I opet idu i idu, a lomljava mjenjaca i zaglavljivanje nije do traktora nego, kolega moj, do sofera koji ga ne zna pravilno koristiti...
Podrzavam Montoyu u njegovoj izjavi da ne bi ni okom trepnuo za 20 000€ kupiti nov traktor 90ks. Ako nam uvedu neke popuste za traktore, nesto cemo morati smuvati da ga ja sebi doteram
Onda tovaris manje... nije mi se jednom traktor poceo propinjati i nisam jednom sjedio na haubi 539 dok je stari tjerao i pokusavao istjerati traktor pod teretom iz neke dumace... kako je 549 dosao, taj problem je rijesen.
Sve u svemu, koji zalet ti moze 3. spora dati a da te 2. spora moze izvuci na samom vrhu? Sve u svemu, mozes ti cjeli put preci i u 2. sporoj, ali je sporo, pa je lakse 3. dokle ide pa 2. kad bas mora. Onda ti ko mom kolegi pri saltanju rukavica pomakne reduktor, teret povuce traktor u nazad zadnji tocak se lijepo deocka na bukvu prednja sajba ti se saspe u krilo, a zadnju felgu ne mozes prepoznati poslije ovog...
I dalje ljudi pretovaraju male traktore u sumi i igraju se, ali ja ti kazem da je za 539 izvlaciti po blatu iz sume 3m drva puna kapa sve preko tog je pretjerivanje, naravno ako pricamo o nepristupacnim terenima odakle se izvlacis u 2. ili 3. sporoj. lakse je 6m izvuci u dve puta, nego ici jednom pa riskirati sve zivo i nezivo.
577 nemoj da se frljamo sad sta je ovo http://www.youtube.com/watch?v=cbivIax8opA