imas na prethodnim stranama al aj da ja kazem bobine reci
lepo izgleda,lepo peva,puno trosi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a slaba radnica...North ARMY je napisao(la):lepo izgleda,lepo peva,puno trosi
Ovo moze napisati samo onaj ko taj traktor nikad nije vozio,North ARMY je napisao(la):lepo izgleda,lepo peva,puno trosi
Slažem se s tobomMILE je napisao(la):Ovo moze napisati samo onaj ko taj traktor nikad nije vozio,North ARMY je napisao(la):lepo izgleda,lepo peva,puno trosi
tuga brate samo nas brukas.nemam reci.North ARMY je napisao(la):imas na prethodnim stranama al aj da ja kazem bobine reci
imaš ti i 5136 sa perkinsomBobo je napisao(la):Ako je perkins motor, to je onda 5135. Taj traktor ima i bolji mjenjac s reverzerom i nije za usporedbu s Brenom... 5135 i 5136 su NEBO I ZEMLJA...
5135 se sad prodaje pod oznakom 2140, da ne bi bilo zabune, i motore farbaju u crno. takav traktor ne zasluzuje nadimak "Brena"
u kumanu živice sigurno nezzivica je napisao(la):sto se kaze mnogo buke oko nicega,u mom selu postoje 3 imt 5136 nisu losi ali dime kao cigljane u oranju,a vuku trobrazni plug,a neko takav plug vuce i sa 577 i nedimi kao on.zato bi ja njemu uradio motor i okacio 4x14 pa nebi trosio toliko i bile bi sve ovce na broju,i jos nesto vreme ga je pregazilo. imam jos jedno ime za 577-bandi[gazda]a 539-misko.
Post je spojen: [time]1253137802[/time]_________________________________________________
ma ti neznas da postoji 5136 perkins covece gde ti zivis?
sta sad ima?todor je napisao(la):577 je imao s44