zzivica
Član
moze ali nema razlike u slici samo u trajnosti i cini mi se da imaju bolji zvuk.znas kao rakovica sa mercedes motorom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ognjen74 je napisao(la):ja sam onaj sto je stavio brzi kardan na imt 565
nema okretanja zupcanika nego kupis samo drugi sklop koji zamenes za pola sata
nije mi se skidala ploca hidraulike da stavljam direktno osovinu
traktor je sad vukao presu na 1000 do 1100 obrtaja motora i vucem jednoredni berac sa istim obrtajima
nemam manji traktor pa ovaj sad radi takoreci na ler
imam utisak da je recimo i traktoru i presi lakse sa ovim obrtajima
brao sa prvi put i kukuruz ove godine ,treca sporohodna . dosad sam ga morao brati dugom gas do daske on dimi ko blesav i to samo da bi dobio maksimalne obrtaje kardana
Samo ni to nje zdravo za motor...ognjen74 je napisao(la):ja sam onaj sto je stavio brzi kardan na imt 565
nema okretanja zupcanika nego kupis samo drugi sklop koji zamenes za pola sata
nije mi se skidala ploca hidraulike da stavljam direktno osovinu
traktor je sad vukao presu na 1000 do 1100 obrtaja motora i vucem jednoredni berac sa istim obrtajima
nemam manji traktor pa ovaj sad radi takoreci na ler
imam utisak da je recimo i traktoru i presi lakse sa ovim obrtajima
brao sa prvi put i kukuruz ove godine ,treca sporohodna . dosad sam ga morao brati dugom gas do daske on dimi ko blesav i to samo da bi dobio maksimalne obrtaje kardana
petarHR je napisao(la):Samo ni to nje zdravo za motor...
720 je dosta...
Bećarini vjerovatno treba još snage, ili da sukladi brzinu kretanja (veći gas, brže ide, a kardan na 540okr)
Bećarina pusta je napisao(la):Imam par pitanja pa ako ko zna odgovor nek napiše. Interesira me kolika je vanjska širina IMT-558 sa gumama 16,9-28, a kolika sa gumama 14,9-28? Koliki mu je krug okretanja (ajnšlag, jel)? Zatim, broj okretaja kradana je 720 na punom gasu, no jel se može prepraviti da bude 540 umjesto 720?
sta ti to planiras da promenis gume vece za manje i da smanjis broj obrtaja kardana