Sava21
Član
Ovaj je u okolicni Vrsca,ne znam tacno.Sumnjivo da ne moze biti sumnjivije,1200 evra,539 2008.god i prikolica 5 t.Ja sam mu predlozio da ne ide bez bar trojice jakih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oglasavaju se u lokalnom oglasniku u Smederevu(sd oglasi),i kad ih pozoves pocinje prica...oprez!Pocelo je da se pojavljuju oglasi za traktore iz Smedereva,ali kad nazoves onda je kao traktor iz Smedereva a on u Kovinu,tast mu umro pamu ostalo kao ne treba mu paga zato jeftino prodaje ja zvao njih 3-4 i svuda ista prica.Sve go prevarant do prevaranta ne moze neko i sto bi prodo posteno sa teritorije 013 da proda.To sam zvao one od 2500e a te po 1200 to je smesno toliko vredi na kilo.
ja nikad takve oglase nisam ni zvaao , a ni u kupovinu bez par kolega nisam isao , kod jednog pare kod drugog tasna pare nikad u tasnu i nista o papirima na recOvaj je u okolicni Vrsca,ne znam tacno.Sumnjivo da ne moze biti sumnjivije,1200 evra,539 2008.god i prikolica 5 t.Ja sam mu predlozio da ne ide bez bar trojice jakih
700litara je moja prskalica+380kg.ram=1080kg.ukupno kad je punaOnu od 600litara,ja je nisam nosio ali jeste clan Miroslavjovanovic78 nosio jedne sezone tu od 600l sa 560 bez problema.
Odgovorio sam u njegovo ime jer on retko svraca u ovu temu.
Ja sam imao mogućnost da kupim 587 za nekih 5500 eura s prvom vučom al odustao.
Bio je stari tip ali imao 3 brzine i nije imao nožni gas i nisam htio..
Ja dosad nisam imao priike ni da ga vidm,tako da ne znam kakav je. Otisli bi da ga pogledamo,ali ako je kako sto ti kazes ne bismo ga ni uzeli/
A ovako isti je ko 577 sve motor je jači mislim jedino .
Ali nije mi se svidilo tri brzine sto je imao i nije imao nožni gas .
Pa sam nasao 577 s svime jer nekako mi je s 5 brzina bolji iako su i mjenjaci s 3 brzine odlični .
Ali ko zna imaš veći raspored brzina za radit.
Iz prospekta koji sam video,587 ima isti motor kao 577,bukvlano sve je isto,jedino je malo pojacan,e sad kako je pojacan nzm . Nozni gas i 5 brzina puno znace,ili sam ja barem tako navikao na 542.