lisnik
Zaslužan član
jer 560 i 577 imaju iste kompresore i jer pase s 560 na 577?
Nisu ni slicni.577 ima dvije verzije kompresora i nijedna nepase na 560.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jer 560 i 577 imaju iste kompresore i jer pase s 560 na 577?
Naravno da može . Gume: continetal kabina Česka ko na zetoru , menjač od ZFsa jedno 16 x16 brzina, itd itd al obavezno da bude oko 8000 e.Da budemo realni ferga je "živ" otišao u legendu a ovi naši u IMT-u nemaju ni sluha ni smisla (verovatno ni para) da traktor koji se serijski proizvodi više od pola veka bar malo unaprede. Stavljali su mu 3-4 modela kabine, rotaciona ili linijska PVP ajd u zadnjih par godina i tuđe motore. Čak i model 539 P sa hidro volanom malo ko fali zbog kabine, puca sa svih strana.
Pa jel moguće da niko neće (ili ne može) da malo unaprede taj traktor???
Al bi to bila masina ipoNaravno da može . Gume: continetal kabina Česka ko na zetoru , menjač od ZFsa jedno 16 x16 brzina, itd itd al obavezno da bude oko 8000 e.
Ljudi ko bi mogao imati delove za volan od 588 ili od 577 podesiv po visini? Ili mozda komplet polovno kuciste.... Jusel nema za 577-588 oni imaju samo za ove manje 539 do 558. Negde je bilo reci o prodavnicama tipa Jusel ali ne znam u kojoj temi... Nesto se spominjao rale komerc cini mi se i neka u Novom Sadu. E ta u Ns-u me zanima. Naravno moze jos neka!
Sta je konkretno u kvaru.
Mogao je uzeti bar hidro volan...21 vek,nov traktor,a kilavi se ko pre 30 god...ima li grejno-ventilacioni uredjaj?
Lisnik zar nije ta osovina od 558 manjeg precnika? A inace problem mi je i ona osovina koja ide prema volanu... Ustvari ona viri iz kucista i na nju se postavlja osovina od tocka upravljaca tj volana.
Tu ti vjerovatno zaj... luft u kronerima.Jednostavno i to rijesis.Svaki tokar koji ima glodalicu moze da ti tu ureze kajlu i rijesen problem.Cak mogu doci dvije kajle.Moze i rastaviti krst tog kardana i ubusiti vijak tako da pola navoja bude u kroneru a pola u vilici kardana.Taj dio ces teze naci nov a polovan i ako najdes isti je ko tvoj ili gori.
Ova osovina sa zavojnim tockicem bi trebala biti ista debljina.To znam jer sam vec ubacivao na 560 od 558.Jedino sam dorađivao polugu za upravljanje.Zbog razlike kajla-kroner.
Mislim da jos uvijek imam nesto od tih dijelova pa cu sutra da provjerim sve mjere.Ako bude obavjesticu te.
Uglavnom da znas vecina tih novi dijelova su nizasto.Ko da ih prave od blata.
Uff.... A bas sam mislio da narucim ovo http://www.jusel.com/upload/foto_13028z.jpg Ok ako niko pre ne otvori temu onda cu ja veceras.Uglavnom da znas vecina tih novi dijelova su nizasto.Ko da ih prave od blata.