mirko67
Član
Колико ја резумем то је само једносмерна спојница, као на неким карданим за погон балирке...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako sam dobro shvatio,na prednjem trapu je ta automatika ali koja radi samo za nazad,dok je za naprijed sve normalno,ovo je za 577,dok je recimo kod 5136 ta sva automatika smještena u toj ukapčalici..Mene je Bubu zbunio sad s ovim sto kaze da ima u prednjem trapu jos neki sistem, a ujedno i pise da je preradio svoj 577 na rucno ukapcanje. meni je receno da ako ima rucku da je to To i da ne moze biti i jedno i drugo a sad Bubu kaze da ima i rucku ali da je i dalje automatika prisutna kod njega...
Jednostavno prije kupovine traktora probas jel ima vucu u rikverc ili nema i to je najjednostavnije rjesenje.
MIslim da je to dobra idea za temu novu a i korisna bi bila.Uff.... A bas sam mislio da narucim ovo http://www.jusel.com/upload/foto_13028z.jpg Ok ako niko pre ne otvori temu onda cu ja veceras.
Ako sam dobro shvatio tvoj post ti tvrdis da je dovoljno povuci glavnu rucicu (veliku a ne malu) i da ce preko kornjace spoljnja hidraulika raditi? Ako sam pogresno shvatio-izvinjavam se.tada je potrebno samo podici rucicu za podizanje poluga do kraja.