vlada90
Član
Kolko kosta sad nov imt 577 sa duplom vucom?
cena je oko 20 000 e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolko kosta sad nov imt 577 sa duplom vucom?
moj rodjak je na 5170 stavljo neke zupcanike od mana a neke od nekog raskupusanog johanaDanas sam igrom slučaja bio sa jednim majstorom koji radi IMT 5106-5136 traktore i kroz priču došli smo do famoznog konusno tanjirastog,čovek kaže da se od kamiona MAN uzmu zubčanici dorade i da tu više nema smrti...
sad pošto čuo po to i prodao,možda neko zna nešto više o tome
5170 ima zf menjac od nekog kamiona a konusno tanjirast stima od nekog jd-a stim da prednja vuca onda ne radi. Ako se ja dobro secam,pisano je o toj kombinaciji jd-imt,a ovo za menjac mislim da nije....moj rodjak je na 5170 stavljo neke zupcanike od mana a neke od nekog raskupusanog johana
Mozda se i ne secam dobro diskusije.... Da mi ovaj vetar ne j.b. antenu od interneta potrazio bih tu pricu ovako moram da se odjavim do daljnjeg.Zasto prednja vuca ne bi radila? Samo je velika greska sto je na tim traktorima prednji pogon automatski, pa tek kad krenes zapadati, onda se ukljuci a traktor koji je s prikljuckom tezak 10 tona to je veliki minus.
Za 5106,5136 prepravka sa automackog ukljucenja na rucno kosta 300 evrova i radi jedan majstor is Sr. Mitrovice.Pa jel ne moze da se preradi na rucno ukljucivanje ?