A gumice od hidraulicne pumpr ,a creva ova ona,gumistucne, od stajanja klipovi oni ovi ,A gume sigurno su poprilicno ispucale(PREDPOSTAVLJAM nismo jos gledali swe detaljno dok se sneg neotopi ),ko zna dali je bila ispustena voda dali mu osto antifriz i dalje da nenabrajam widecemo i precizirati swe pa cu wam detaljno opsirnije pisati.Cini mi se da je jedna cizma kao isto dobila nesto je on napomenuo ,nije jos precizirana ni cena ali maltene jeftinije nego na kilo,widecemo jos kazem pa cu wam pisati!
---------- Poruka napisana u 16:23 ---------- Prethodna poruka je at 16:15 ----------
Koliko je samo alnaser,alternator akomulator ,konusno tanjirasti pa cizma jujuju zato neznam razmislicemo jos pogledati snimiti detalje pa da vidimo ,a znam kako je to kad nesto stoji taman okrpis jedno ode drugo okrpis drugo ode trece najwise sto propadne od stajanja .Uzo sam ja bio jednu omegu 92 god 2.0 i full oprema vozio jedan politicki funkcioner sa vozdovca i zena za 500 evra prodavala stvarno enterijer perfektan ,limarijski odlicna nove gume...ali nisam se tako dobro preracuno ,dok sam doweo struju u red ,centralnu bravu ,kontakt bravu swe gumistunce pa hladnjak otiso od stajanja ,plin plin sam jedva doveo u red pa pumpa od goriva i dok sam reg strasno glava me zabolela a jos da nepricam prevod cowek umro pa ostavinska pa ovo pa ono i jedva je reg i jedva na kraju izvuko svoje pare a na prvi pogled nije izgledalo tako ahahah to ti je mac sa dve ostrice.