Bobo
Član
Rus je pregledan, pa je dobar za kultivator... Mislim da u kultivaciji ni jedan ne trosi puno, mene vise brine Breninih 5 tona bez utega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali i onda bezveze izgleda!todor je napisao(la):jbg košta ima to tera a i nas se to ne tiče
sme da se komentariše ali uvek se nađe neka pametnica kojoj nešto smeta u fazonu ja imam bolje taj tvoj je krš ,samo ti mito stoj iza tvojih reči niko ti ne branimityoo je napisao(la):Pa ako nesme da se komentarise slika onda je bolje nemoj ni kaciti na forum! Ja sam moje misljenje napisao i stojim iza njega! Ako neko misli da nisam upravu neka me ubedi u suprotno!
mityoo je napisao(la):A da izgleda uzasno si bio 100% upravu! Glupost za medjurednu obradu terati 100 konja! Za 3-4 godine pojede toliko nafte da mozes za te pare kupiti neki mali traktor za lake poslove!
Bobo je napisao(la):cici: ovo sto si napisao stoji, ali ja vidim 6-redni spartac za kukuruze zakopcan za taj traktor...
bobo mozda mu 558 nije bas u kondicijiBobo je napisao(la):Jedan od takvih ljudi je i moj ujak koji ima IMT 558 ore s 2x12" plugom, 20 diskova tanjurace i to u 1. brzini, kaze da taj traktor vise ne moze nositi.. .ja s 549 24 tanjura i tanjuram bez problema cak i bez prednje vuce ukljucene...
Bobo je napisao(la):Sto se prikljucaka tice, ujakov 558 je u super snazi, al kaze da mu je 24 diska prevelik prikljucak i da ih ne moze vuci...