Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam uzeo od njih a za hidruliku znam i ja samo sto necu da radim radim za sebe i prijateljima a protok ima kada kipuje berac i nema nikakvih problema a sa tanjiracom se igra probaj pa ces videtitodor je napisao(la):ha ha ha oko hidraulike znam dosta više od tebe jer sam radim remont pumpi i razvodnika na imt ovim traktorima tako da bolje mi ne pričaj o tome još ako si od jove sukura ili od marjaša kupio onda znam šta je i kako
to je o cemu ti ja govorim,odakle si diddidi je napisao(la):Todore to na slici nije to što sam ja video i o čemu pričam.Onaj je imao dve ručice i dosta je veći,ali opet govorim da je bez dodatne pumpe .
posalji br.telefona na pp pa cu ti objasnitididi je napisao(la):Ja sam iz Jaše Tomić i to sam video kod jednog drugara na 577.Nisam se raspitao i pogledao kako je to spojeno ali to stoji sa leve strane sedišta i nije prikačeno na nikakvu drugu pumpu.To sigurno znam.Ona sa tim radi tj. spušta i diže vučenu tanjiraču bez po muke.Slično tome kućištu samo malo novije izvedbe sam video kod rođaka na 560(novi tip,spoljni klipovi hidraulika).Mene to interesuje da bih mogao raditi sa vučenom tanjiračom ukoliko je kupim posle žetve.