kombajner
Član
todore kako je to izgledalo mogu da zamislim a i zavisi koliko je imala kg??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
preko tonekombajner je napisao(la):todore kako je to izgledalo mogu da zamislim a i zavisi koliko je imala kg??
bolje ne pitaj kako treba ti spoljni hidraulik treba ti još jedna pumpa a to je malo skupodidi je napisao(la):Intersuje me na koji se način kod imt 560 izvodi dvosmerna hidraulika za tanjirače,grabulje i ostala oruđa sa dvosmernim klipom?Ja imam jedan izvod koji sam prikačio ispod sedišta sa leve strane i na njemu imam oba izvoda(krstak+iglica).Sada me interesuje kako rešiti priključke za vučenu tanjiraču koja ima dvosmerni klip.
Na 577 ti je drugi sistem nije kao na 560 čak on ima kočnice koje su potpljene u ulju i veća količina ulja veća i pumpa ,gagi ajde mi objasni kako može bez te pumpe eto doteraću ti ja 567 pa mi to namesti kad već sve znašJohny CASE IH je napisao(la):a kako onda imt 577 moze imati jednu pumpu i 4 hidro izvoda?
560 ima 18 lit protokJohny CASE IH je napisao(la):vidi ako moj foton moze sa jednom pumpom protoka 38litara da ima 4 para hidro izvoda zasto nebi mogao imt 560 da ima isto toliko?samo ako mu se razvodik ili hidraulik stavi od 577 i sve bi radili super i gotovo...
e ta velika i ta mala su ti SPOLJNI HIDRAULIK I IMA GA NOVIJI 560North ARMY je napisao(la):bas to isto ima ujak na 560 i ima 2 izvoda,a ja to nemam i imam 1 izvod,a on na tome ima 1 veliku rucku i jednu malu(par cm ima)
ma može i 10 da ima kad ima taj spoljni hidraulik stim što ima dodatu i tu pumpu jer nema toliki protok ulja ova obična pumpaDragan18 je napisao(la):to se nalazi dole ispod sedista to ti je razvodnik za kipovanje i moj ujak ima to i ima 2 izvoda
pumpa ti je u hidrauliku pored ove standarde pumpe hidraulikadidi je napisao(la):ma ja se slabo razumem ali pitam zato što sam kod nekih na 560 video kao malo kućište sa dve ručice i stoji dole levo ispod sedišta(sa strane).Na to oni dižu prikolice ,a i oruđa sa dvosmernim klipom.Šta je to onda?Nije nikakva pumpa jer nije na nikakav pogon nakačena.