Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene 540(menjac od 560)zna da zaglavu u nekoj od brzana,najpre u prvoj,a da ispada reduktor to je vec pohabanost menjaca.Moze dosta toga da zeza,ali tek kad se otvori sve se vidi.Crkla stvar ali moze jos dosta tako da ide.
Kod mene je pumpa malo drugcija nego sa slike, uslikacu sutra pa cu da obelezim sta trazim.Danas merili kopresiju na mome 539.Dva cilindra skoro pa dobra ,a u trećem kompresija 10.Pogledali da nisu otišli ventili i ustanovili da nisu već da između stubline i klipa u srednjem položaju može da se zavuče osrednji šrafciger.Sklopili smo ga i sutra ga vozim kod majstora na generalnu.Pa za 20 godina rada valjda je zaslužio da ga neko otvori i sredi.
Strale
Ja hovu da zamenim kardansku osovinu, tako da cu imati 720 obrtaja kardana, a ne 1000. Kod mene su vec dvojica tako ubrzali 560 i ide super. Pa kad Ferguson ne rasturi presu u brdu nece ni 560