IMT

Imt 5220 motor mercedes v8
Imt 5270 motor mercedes v10

ma da ti zglobni imt-ovi nisu losi mogu oni trajati ih ih i da uzoru dosta,samo ih treba paziti i maziti,jbg al meni to neodgovara,**greška ga sto su ih pravili sa prejakim motorima,sto nisu stavili transmisiju jaku da je dupla njegova snaga nemoze sadrat,e to bi bio traktor mos ga silovat jebavat cimat a on radi li radi

MILE je napisao(la):
Imt 5220 motor mercedes v8
Imt 5270 motor mercedes v10

Mile, ne pratis...

5200 mercedes v8
5220 FAP motor
5265 vjerovatno mercedes v10, nisam ni siguran da su ove pravili, ali ih ima na slikama
5270 mercedes v10
5360 mercedes v12
5500 mercedes v12 bi-turbo

Jedna od ovih zverina sa slike je
mirmag je napisao(la):
Sta mu bi... :sta: :haha: :haha: pocepao ga ko svinja masnu krpu..
to uradila John Dere-u

34g4ild.jpg

MATRIX je napisao(la):
ma da ti zglobni imt-ovi nisu losi mogu oni trajati ih ih i da uzoru dosta,samo ih treba paziti i maziti,jbg al meni to neodgovara,**greška ga sto su ih pravili sa prejakim motorima,sto nisu stavili transmisiju jaku da je dupla njegova snaga nemoze sadrat,e to bi bio traktor mos ga silovat jebavat cimat a on radi li radi

nema traktora da mu mi nenadjemo manu nije bitno koje marke i kojem modelu,a pogotovo ako je nas proizvod.
tko i ja kad pocnem kuci da kenj..m nevalja ovo nevlja ono nisu dobro rijesilo ovo,onda moj matori kaze nisi ti mali vodio volove i tero konje........
izvinjavam se za off,,,,,,ali morao sam

to si druze u pravu,ali opste je poznato da imt preko 80ks je zivo sranje.I da je sve dobro(sto se tice motor menjac,diferencijal) iako nije sta vredi kad je kabina ko da si panj stavio i seo na njega pa ti radi...
jer ok je slusati motor do 100ks ili 150ks ali kad moras slusati buku motora od 250+ ks nzm kako je to ne zelim da zamiljam.(neko ce rec antifoni su resenje,a brate mili kad ceo dan imas na glavi ona cuda pa usi ti se upare,mene bi to nerviralo stalno).

vedran R.srpska je napisao(la):
MATRIX je napisao(la):

nema traktora da mu mi nenadjemo manu nije bitno koje marke i kojem modelu,a pogotovo ako je nas proizvod.
tko i ja kad pocnem kuci da kenj..m nevalja ovo nevlja ono nisu dobro rijesilo ovo,onda moj matori kaze nisi ti mali vodio volove i tero konje........
izvinjavam se za off,,,,,,ali morao sam
izgleda da bi nekima trebalo dati da oru par dana sa volovima...

tamara1611 je napisao(la):
a poluge kao da su od 539,eventualno 560!Pa zar nisu mogli malo masivnije poluge da naprave!
Poluge nisu ni priblizno kao na 560,a dobro znas da njegovi prikluci se ne nose samo na hidrauliku...njegov plug ide na tocku,kao i spremaci i ostalo...i nelupajte vise....

Samo da se nadovezem da 5265 nije prototip vec traktor koji je pravljen tu do '99. ili '00. godine. Video sam par komada uzivo na licitaciji i jednog kod Kice u Basaidu koji je bio u radnom stanju vencan sa nekom ogromnom tanjiracom..

nije prazan ima plug zakacen za njim samo se nevidi jer je u zemlji,a i njiva je taka da kad stanes potones do clanaka...

Bubu je napisao(la):
Samo da se nadovezem da 5265 nije prototip vec traktor koji je pravljen tu do '99. ili '00. godine. Video sam par komada uzivo na licitaciji i jednog kod Kice u Basaidu koji je bio u radnom stanju vencan sa nekom ogromnom tanjiracom..

Bubu, tebe sam cekao da se javis, jer su jako upoznat u ono sto se i do kad pravilo u IMT-u

Ja sam 5265 vidio samo na par tvornickih slika u nekom katalogu, kao sto je 5155 super vision, kao sto je i 5140...

Zato sam i napisao da je vjerovatno prototip, jer nema nigdje nista o tim traktorima, cak se nigdje ni ne spominju, a koliko sam upoznat da su 80-ih prestali proizvoditi zglobase, jer nije bilo kupaca za njih. Ocito ili moj ili tvoj izvor informacija negdje steka...

Koje su sve zglobase onda pravili? bas sam danas citao na KONEDATA da je postojao 5200 s fap motorom (mercedes licenca) i da je kasnije dobio pravog mercedesa V8, kao sto sam i ja tvrdio jucer-prekjucer. takodjer se spominje i 5200 DL koji je nosip FAP motor od 280ks...

Zalosno je da na stranim stranicama ima vise informacija nego na tvornickoj stranici...

tamara1611 je napisao(la):
a poluge kao da su od 539,eventualno 560!Pa zar nisu mogli malo masivnije poluge da naprave!
Ti zglobasi su vucni traktori vucni plug,vucna tanjirara vucni setvospremac isti je slucaj i u svetu kod velikih grdosija sa velikim zahvatnim masinama ko bi onakve gvordjurije mogao dizati u vis.

Nazad
Vrh