Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MILE je napisao(la):Imt 5220 motor mercedes v8
Imt 5270 motor mercedes v10
to uradila John Dere-umirmag je napisao(la):Sta mu bi... pocepao ga ko svinja masnu krpu..
MATRIX je napisao(la):ma da ti zglobni imt-ovi nisu losi mogu oni trajati ih ih i da uzoru dosta,samo ih treba paziti i maziti,jbg al meni to neodgovara,**greška ga sto su ih pravili sa prejakim motorima,sto nisu stavili transmisiju jaku da je dupla njegova snaga nemoze sadrat,e to bi bio traktor mos ga silovat jebavat cimat a on radi li radi
izgleda da bi nekima trebalo dati da oru par dana sa volovima...vedran R.srpska je napisao(la):MATRIX je napisao(la):ma da ti zglobni imt-ovi nisu losi mogu oni trajati ih ih i da uzoru dosta,samo ih treba paziti i maziti,jbg al meni to neodgovara,**greška ga sto su ih pravili sa prejakim motorima,sto nisu stavili transmisiju jaku da je dupla njegova snaga nemoze sadrat,e to bi bio traktor mos ga silovat jebavat cimat a on radi li radi
nema traktora da mu mi nenadjemo manu nije bitno koje marke i kojem modelu,a pogotovo ako je nas proizvod.
tko i ja kad pocnem kuci da kenj..m nevalja ovo nevlja ono nisu dobro rijesilo ovo,onda moj matori kaze nisi ti mali vodio volove i tero konje........
izvinjavam se za off,,,,,,ali morao sam
Poluge nisu ni priblizno kao na 560,a dobro znas da njegovi prikluci se ne nose samo na hidrauliku...njegov plug ide na tocku,kao i spremaci i ostalo...i nelupajte vise....tamara1611 je napisao(la):a poluge kao da su od 539,eventualno 560!Pa zar nisu mogli malo masivnije poluge da naprave!
Bubu je napisao(la):Samo da se nadovezem da 5265 nije prototip vec traktor koji je pravljen tu do '99. ili '00. godine. Video sam par komada uzivo na licitaciji i jednog kod Kice u Basaidu koji je bio u radnom stanju vencan sa nekom ogromnom tanjiracom..
Ti zglobasi su vucni traktori vucni plug,vucna tanjirara vucni setvospremac isti je slucaj i u svetu kod velikih grdosija sa velikim zahvatnim masinama ko bi onakve gvordjurije mogao dizati u vis.tamara1611 je napisao(la):a poluge kao da su od 539,eventualno 560!Pa zar nisu mogli malo masivnije poluge da naprave!