IMT

zzivica je napisao(la):
ljudi gde ima da se kupi gecovi delovi za motor 539.?
Kod mene ima da se nadju karike a za ostalo kontaktiraj firmu Multicompany iz Novog Sada jer sam na kutiji od karika video da su oni uvoznici. Njihov sajt je www.multicompany.rs i tamo mozes da vidis brojeve telefona. Napomenuo bih ti da njihove karike nisu iste kao sto su originalne na IMT-u. Debljine su iste ali oni nemaju lisnate karike vec su sve jednodelne (kao na DM33 motoru) a i presek im je drugaciji.
Goetze ne pravi klipove, samo karike i hilzne.

Sad me interesuje zasto Kolbenschmidt i goetze zasto ne perkins.Mislim da su cene slicne o kvalitetu neznam mnogo.Ipak je to perkins motor u izvedbi naseg industiskog giganta imt :haha: serem malo....

Stavrno sta fali perkins sklopovima

bobanvrb je napisao(la):
Sad me interesuje zasto Kolbenschmidt i goetze zasto ne perkins.Mislim da su cene slicne o kvalitetu neznam mnogo.Ipak je to perkins motor u izvedbi naseg industiskog giganta imt :haha: serem malo....

Stavrno sta fali perkins sklopovima
Da li im nesto fali stvarno ne znam, ali ja na perkinsovom sajtu nisam uspeo da nadjem da nude delove za motor A3.152. A ako ih tamo nema kako da znam da je ovo sto se nudi original. Kolbenschmidt, Goetze(Federal Mogul), Mahle, SM, itd. su najveci svetski igraci u proizvodnji sklopova za motore koji se koriste u prvoj ugradnji, i vrlo je moguce da njihove delove koristi i Perklins.

zzivica je napisao(la):
moz dati slike prednjeg mosta da vidim bolcnu kako si prepravio mislim luft izmedju bilcne i mosta.

Nemam slike. Tokar je napravo distance i navario ih na osovinu trapa (ne na koljevku), a predhodno je mjesta gdje će se navarivati obradio u stroju.

individualni proizvodjac je napisao(la):
postoji jedan imt 542 koji hocu da kupim ali mu je pukao blok...koliko kosta polovan blok motora za imt 542 stari tip..:haha::haha:??

Polovan blok je sigurno varen ko jos menja blok tek tako.Bolje probaj da zavaris stari ako moze kod dobrog varioca ili nov :ppozdrav:

b_a_t_a je napisao(la):
zzivica je napisao(la):
pa trebacemi za koju godinu a cuo sam da gecovi delovi daleko kvalitetniji od standardnih
Pogotovo karike.Toliko su kvalitetne da pojedu hilzne vrlo brzo. :udri:

Pa jeste kad nasi majstori konbinuju i prave se pametni.Indiske hlzne,petar drapsin klip a goetze karike i to je kao dobra konbinacija.Sto neuzeti sve goetze-ovo za malu razliku u parama. :udri:

koliko kosta generalka za imt 577,naravno sa dobrim delovima.da li negde ima online cenovnik za radilice,klipove,karike itd. :ppozdrav:

Nazad
Vrh