KishRobert
Prijatelj Foruma
a rece da pali na po' kljuca!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene ima da se nadju karike a za ostalo kontaktiraj firmu Multicompany iz Novog Sada jer sam na kutiji od karika video da su oni uvoznici. Njihov sajt je www.multicompany.rs i tamo mozes da vidis brojeve telefona. Napomenuo bih ti da njihove karike nisu iste kao sto su originalne na IMT-u. Debljine su iste ali oni nemaju lisnate karike vec su sve jednodelne (kao na DM33 motoru) a i presek im je drugaciji.zzivica je napisao(la):ljudi gde ima da se kupi gecovi delovi za motor 539.?
A kog kljuca ??KishRobert je napisao(la):a rece da pali na po' kljuca!
Da li im nesto fali stvarno ne znam, ali ja na perkinsovom sajtu nisam uspeo da nadjem da nude delove za motor A3.152. A ako ih tamo nema kako da znam da je ovo sto se nudi original. Kolbenschmidt, Goetze(Federal Mogul), Mahle, SM, itd. su najveci svetski igraci u proizvodnji sklopova za motore koji se koriste u prvoj ugradnji, i vrlo je moguce da njihove delove koristi i Perklins.bobanvrb je napisao(la):Sad me interesuje zasto Kolbenschmidt i goetze zasto ne perkins.Mislim da su cene slicne o kvalitetu neznam mnogo.Ipak je to perkins motor u izvedbi naseg industiskog giganta imt serem malo....
Stavrno sta fali perkins sklopovima
zzivica je napisao(la):moz dati slike prednjeg mosta da vidim bolcnu kako si prepravio mislim luft izmedju bilcne i mosta.
individualni proizvodjac je napisao(la):postoji jedan imt 542 koji hocu da kupim ali mu je pukao blok...koliko kosta polovan blok motora za imt 542 stari tip..??
Pogotovo karike.Toliko su kvalitetne da pojedu hilzne vrlo brzo.zzivica je napisao(la):pa trebacemi za koju godinu a cuo sam da gecovi delovi daleko kvalitetniji od standardnih
b_a_t_a je napisao(la):Pogotovo karike.Toliko su kvalitetne da pojedu hilzne vrlo brzo.zzivica je napisao(la):pa trebacemi za koju godinu a cuo sam da gecovi delovi daleko kvalitetniji od standardnih
pokvareni...Traktorist je napisao(la):koji imt-traktori nemaju plivajuci hidraulik