Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Добро си прошао са ценом ја сам платио исто толико пре годину и по, чекао сам четири месеца на испоруку. За рад су неупоредиво бољи од обичних осим што имају мали ајншлаг, ја нисам имао проблема само сам чим сам га дотерао сваки шаф притегао. то треба да ураде на нултом сервису они који га испоручују али...MALINAR je napisao(la):Pozdrav svima...Ja sam dan pre poskupljenja uplatio IMT 539 4wd po 966 137din... Mislim da su sad skuplji oko 100 000 bar po najavama.Da li neko zna realno koliko cu cekati na isporuku i kakvi su uopste ti duplaci...
Post je spojen: [time]1293963126[/time]_________________________________________________
Za gore izlozene fotografije svaka cast..........
na 100Nm ili 10 kilaisidor je napisao(la):zna li ko na koju kilazu se steze glava motora m 33 imt 542
ja godinama koristi od 100ah,sasvim mu je dovoljno.cika_jova je napisao(la):interesuje me koji akumulator ide na 560 ?
Вероватно може да носи и више сам трактор је тежак 1930кг, зависи какав ти је терен, за стајњак је сигурно добар, а у фрезе се не разумем колико им је снаге потребно. Ја нисам имао проблема, ако си имао трактор онд знаш: вода, уље, кочнице, одради све сервисе како треба код поузданог мајстора и неби требало да имаш проблема.MALINAR je napisao(la):mirko_markovic67...........Kakavi su ti 539 4wd za rad,ja planiram sa njim rad iskljucivo u malinjaku...znaci da nosi atomizer 300-400litara,traktoska freza i razvlacenje stajnjaka...to je otprilike to sto ce on raditi 99posto.Koju frezu da kupim,da li njegovu IMT ili neku drugu?Da li moze on da nosi te atomizere?Na sta treba obratiti paznju?
hvala unapred
isidor je napisao(la):Pa tako sam i mislio posto su srafovi od 10 mm neki mi kazu na 12 kila ali to mi bilo malo mnogo .
posto sam radio generalku sutra stezem glavu kompletiram motor i palim