Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki ti je taj spremacDa li neko ima ideju kako opteretiti prednji kraj novijeg imt 549? Ima li neki nosač tegova ili nešto drugo? Setvospremač mi podiže prednjinu u brdu.
2.1Koliki ti je taj spremac
Ja ozb pisem,nisam imao i pozajmim od drugara da zavrsim posao,treca spora i cepaj i na kraju njive kad prednji tockovi nagaze na breg ugasi traktorEe jbg sad @BARBULA i ti sad pretera, po ravnom mozda i nekako, al cim bi naglo pustio kvacilo ode gore prednji kraj.
Al slazem se da je po meni nemoguca misija da 2.1m digne 549
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Novi ferocoop sa 2 rotora i daskom, dugačak skoro kao traktor i masivno uradjen, iznenadio sam se, debeli materijali i ostavljene su rupe da može da se proširi i pretpostavljam da je zato masivan i težak jer može da se proširi za veće traktore. Podiže prednji kraj ako uzbrdo malo naglo pustim kvačilo u okretanju i kada ulazim u njivu gde ima rupa od oranja tj. brazda do puta.I dize 549,nemoj zezati,ja sam nekad sa 539 nosio 2,9m
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Da li neko ima ideju kako opteretiti prednji kraj novijeg imt 549? Ima li neki nosač tegova ili nešto drugo? Setvospremač mi podiže prednjinu u brdu.
Koji tegovi mogu na točkove?Tegovi u prednje tockove ili da pravis nosac pa koferi.
Niposto!!!!!!!!Да нађеш тегове од једноредног берача што иду у точкове?