IMT

Da li neko ima ideju kako opteretiti prednji kraj novijeg imt 549? Ima li neki nosač tegova ili nešto drugo? Setvospremač mi podiže prednjinu u brdu.

Ovakav nosac sam video na nekom 540-542 cova upasovao.
Sa sve tegovima je skupo ali za mene je mnogo uljudnije nego kojekave improvizacije sto ne izgleda lepo na oko a i obicno nije lako demontirati kad ne obavlja funkciju.
Ja imam na jednom 560 i za cas ih je napakovati i skinuti, knap staje 10kom po 27kg.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

I dize 549,nemoj zezati,ja sam nekad sa 539 nosio 2,9m

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Ee jbg sad @BARBULA i ti sad pretera, po ravnom mozda i nekako, al cim bi naglo pustio kvacilo ode gore prednji kraj.
Al slazem se da je po meni nemoguca misija da 2.1m digne 549

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Ja bih voleo da vidim taj spremac od 2,9m koji ponese 539...
@Lentic_98 moze i on praviti probleme, vaga je lepa, pogotovo ako je masivniji spremac+2 rotora, jos ako covek ima brega, ne kazem, moze se voziti ali na uzbrdo znacajno se smanji trenje prednjih tockova o podlogu pa se gubi upravljivost na volanu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kum nosi konkslidera sa dva reda rotora od 2.9m sa imt 567 i ako naglo pusti kvacilo ode prednji kraj u vazduh.
Ne znam koliko moze biti tezak spremac od 2.1m da bi digao 549

Ee jbg sad @BARBULA i ti sad pretera, po ravnom mozda i nekako, al cim bi naglo pustio kvacilo ode gore prednji kraj.
Al slazem se da je po meni nemoguca misija da 2.1m digne 549

Ja ozb pisem,nisam imao i pozajmim od drugara da zavrsim posao,treca spora i cepaj i na kraju njive kad prednji tockovi nagaze na breg ugasi traktor

Barbula verujem da taj 2.9 spremač nije imao dva reda rotora i dasku.
Nekada sam imao vrbaški spremač 2,2 koji je vukao štore 402, bez daske i jedan red rotora. Njega sam bez problema rukom pomerao kada je na zemlji. Posle njega je kupljen imt 2.9 dupli rotor i daska, to nisam mogao pomeriti rukama.

I dize 549,nemoj zezati,ja sam nekad sa 539 nosio 2,9m

Novi ferocoop sa 2 rotora i daskom, dugačak skoro kao traktor i masivno uradjen, iznenadio sam se, debeli materijali i ostavljene su rupe da može da se proširi i pretpostavljam da je zato masivan i težak jer može da se proširi za veće traktore. Podiže prednji kraj ako uzbrdo malo naglo pustim kvačilo u okretanju i kada ulazim u njivu gde ima rupa od oranja tj. brazda do puta.

Да нађеш тегове од једноредног берача што иду у точкове?
Niposto!!!!!!!!
Razvali ceo trap
Trap je konstruisan da nosi tezini trupa, sve tegove na trup treba staviti
Ako stavis u tockove, razbije aksialne lezaje i rukavce i lezaje tockova
Tezina orudja dize i trup i most i most njaka po rukavcima gore dole i sve razbija

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Nazad
Vrh