CetojevicM
Član
Ni ja svoj nisam uperio, bice razbucati motor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije do tokara.... Negde drugde je problematika, ali je nemoguće ovako ustanoviti. Jel imaš nekoga da napravi snimak kako se traktor ponaša pa da to pošalje na viber, YouTube i sl.?Ja još svoj 577 nisam uperio..ponovo zamajac tokaru...
Svima izbacuje samo iz brzih. Možeš isprobati i vožnjom u rikverc da li će izbaciti iz reduktora. Par puta ubrzaš i usporiš pa ako ne iskoči, dobro je.on samo iz brzu izbacuje
Danas ponovo raskupusan IMT..skinut i Karter da riješimo aksijalni hod radilice.a sutra skidamo mjenjač..Ni ja svoj nisam uperio, bice razbucati motor
Ne verujem da ima toliko lufta, to vam se samo čini, i moguće da nije to uzrok podrhtavanja. Ali u svakom slučaju treba to da se reši da slučajno aksijalni ne bi ispao iz ležišta i onda će radilica strugati i odje.ati blok motora. A hoće S da uradi to.Ima hoda..milimetar sigurno..možda i malo više..nemoš ocijenio kad potegneš pajserom...čisto se razmišljam da kupim sve novo..od zamajca.korpe.lamele i spojničke..to je nekih 600 evra..ma..videćemo.ako ne bude u mjenjaču kvar. Kupujem to sve mada majstor kaže da nema potrebe...
Ima luft..vidi se kad je potegnemo pajserom..prema semerigu..kupljena je juče i nova original korpa i nova lamela i nova spojnička .nov zupčanik od pete brzine..nov ležaj što ide u spojničku pozadi..okretao se u njoj..Ne verujem da ima toliko lufta, to vam se samo čini, i moguće da nije to uzrok podrhtavanja. Ali u svakom slučaju treba to da se reši da slučajno aksijalni ne bi ispao iz ležišta i onda će radilica strugati i odje.ati blok motora. A hoće S da uradi to.
Nemoj kupovati zamajac. Teško da je do njega. Ja sam i dalje ubeđen da je nešto do korpe i ili lamele.... Ne verujem ni da je menjač u pitanju, ali nije ga teško izvaditi i pretresti, pa odradite i njega za svaki slučaj.
To hoće kad je podešn maksimum dizanja na palici više nego što bi trebalo. Ne bi smeo tako. Probaj šta se dešava kada ne digneš baš skroz.Pitanje, na imt549 kada dižem sejalicu lepo diže ali kada dodje u gornji položaj i kad treba da održava tu visinu onda počne da mi lupa pumpa, dok spuštam nečuje se i opet kad podižem nečuje se al kad stane u gornji položaj onda počne da lupa. Šta je razlog tome?