Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juče bio u selu, razbacio drugu turu veštaka po žitu i obratio pažnju na toplink. Sve si u pravu, gume skoro da nema i zjapi onaj prostor u unutrašnjosti. Ubacio malo ulja sa pumpicom, da podmaže i sad prvom prilikom ću uzeti silikon i to začepiti. Bilo bi lepo da može neka manžetna ali vidim da sve to treba dobro rasturiti da bi se došlo do nje.Da bi je zamenio ona 200 din kvalitet ravan nuli a previse posla za rastavljanje toplink veze mozda cak i zamena nekih delova
A silikon uradi posao perfektno
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Pozdrav treba mi pomoć fali mi na traktoru deo za vazduh ovo sam slikao na drugom traktoru ali ne mogu da nadjem nigde gde to ima znaci ja tu nemam nista sve je skinuto
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ah, tako je.... Uvek zaboravim da meni nije problem budženje, montiranje i ostale peripetije sa gvožđem...Mislim, nisam siguran, da nije toliko problem u iznalaženju gume, koliko u tome kako je namontirati bez puno peripetija.
Majstor pregledao sve stvarno je dobar ovaj zupcanik se pojeo malo kaze ostalo je ko staklo on samo iz brzu izbacuje spore ne e sad videcu on garantuje pojma nemam ni ja ja se plasio da nisu planetarci ali nisu on pri oranju ili opterecenju izbaci reduktorRetkost al ajd. Videćeš. Ako opet bude iskakalo, onda majstoru našteluj uši.