Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za ostalo ne znam, ali uzubljen je dobro. Da se oznake poklope treba izvrteti motor, ako sam dobro zapamtio oko 250 okretaja. Postoji i skraćena verzija provere uzubljenosti kojoj si veoma blizu.<a href="https://imgtr.ee/image/6ZPpG">
A evo kako je majstorski bio uzubljen
Deks 3000 traktorNecu spavati u krevetu sa njim pa da mi se ne svidja.
Traktor nista nije radio, hladnjak kao nov, stanje vrhunsko, odavno nisam video traktor da je ovako malo radio, najvise ga ostetio zub vremena.
Meni nije bitna sminka...
A i za ove pare nema skoro nista.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Koje sve poslove je obavljao kod tebe?Битно је само да се трактор не кида овако како га овај тракториста вози он ће трајати дуго. Мени је КТ трајао 15 година, а предходни власници су их мењали на сваких 3-5 година.
Pusti Luka te price, kakve 4000, imamo neka alternativna resenja pa ni blizu nece biti.Deks 3000 traktor
120e akomulator
500e gume
150e ulja i filteri
50_80e sediste
Dodjosmo do 4000e za dobar uljudan 540 iz 1980g
Mnogoooooo
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Орање, сетвоспремачење, тањирање, вукао приколице, таруп 4 реда. Али само сам га ја возио за неких 16 година код мене отац је узорао можда једно кј и толико и припремио.Koje sve poslove je obavljao kod tebe?
Имам понуду 542 стари тип са кабином оном већом 3800евра фијат мотор, очуван гаражиран, деда радио својих 5кј. Тако да овај твој, није баш повољан али ајде сад нема назад.Pusti Luka te price, kakve 4000, imamo neka alternativna resenja pa ni blizu nece biti.
Ja tako nabrajam samo pred prodavcem kad kupujem
Bacite oko malo na oglase, ja opet tvrdim da slicno za ove pare nema!!
Traktor zaista malo radio i vredi svaki dinar, jeste neizgledan na prvi pogled ali iz bliza skroz druga prica.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Кад видим цене 539 и 577 само се спустим полако на земљу из седећег у лежећи положај и дигнем горе ноге да ми се крв врати у главу.A da, napisao si da nije bas povoljan. Posle si napisao da je placen 3000. Daleko je to od povoljnog za to stanje, a nije ni tacno da ne moze da se nadje povoljnije. Samo sto to povoljnije se tesko nalazi po oglasima. Kad pogledam oglase sve novi ferdze iz 80-ih godina i pojedini vec dosezu 7-8000 evra.