aca74
Član
Ja sam i dalje mlad ali nikada 3 hektara nije 558 mogao izorati kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam i dalje mlad ali nikada 3 hektara nije 558 mogao izorati kod mene.
I to leva vuča
А који му је редован редослед?Aj jedno glupo pitanje. Jel moze na 577 i na drugim imt traktorima sa onim blesavim rasporedom brzina , da se promeni redosled zupcanika u menjacu i da ima normalan raspored?
Pa verovatno 2. i 3. U sredini kao na autuА који му је редован редослед?
I ja sam ovako propinjao pa mi je poceo curiti hladnjak i pokrivili se sarafi na nosacu tegovahttps://www.instagram.com/p/ChMv38CMrlB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Po nekim saznanjima 4 vlasnika je promjenio.
Nemam pojma kako je na njemu, kod mene na 25-11 su 1. 3. 5. GoreА, као на Зетору 7011?
Pa i da diferencijal ne kači o zemlju ili već masu i slično577 ceo sinhro menjač ima raspored kao i autu. Ovaj sa levom vučom treba da je takav.
Ta leva vuča ima smisla samo kad se ore sa običnim plugom pa da mu je leva strana teža da manje proklizava jer nema blokadu prednje vuče. Sve ostalo su trgovačke fore.
Koliko duboko treba orati da kači i guši? Ja imam 577 DV bombardera, orao sam na 27cm stalno, verujem da je išla dubina i do 30cm i nikad problem.Pa i da diferencijal ne kači o zemlju ili već masu i slično