IMT

Sremac84 je jedini koji uzme auto za atar, pa ipak prereši da ga čuva kao najzlatniji oldtimer, još mu nadene i zlatno ime :bravo: .
Čovek voli aftomobile :love: i to starije.

Čekajte, jel se ovde povela priča oko ubacivanja "esovog" motora u kralja brazde ili ti silu nebesku? Ako je oko toga šta kupiti za te pare umesto njega?
Ako je o tom traktoru reč onda je moj odgovor bilo šta drugo samo ne njega... Pitajte nikolu ilića zašto tako mislim...
U ostalom koliko su sila nebeska 558 i bog otac 577 na ceni, za te pare može da, se bira traktor...
Da ne teram takve traktore ne bih imao pravo glasa, ali pošto teram imam svako pravo... Bem ja traktor gde je umetnost nasuti gorivo(sila nebeska) ili u sezoni svako jutro izduvavati filter (bog otac)... A imao bi još što šta pisati ali me mrzi, sto puta sam Im opsovao konstruktora i kleo ga da bog da on svaki dan radio sa njima...
Otac izrezao otvor gore stavio jednu sarkicu i keder gumu da moze da se sipa gorivo i voda u hladnjak.

Jos moj ima kabinu, kad hoces akumulator da skines moram da skinem ono staklo sa strane.
Da podignes haubu da zamenis ulje u vazdusnom filteru moram da skinem prvo auspuh, pa da podignem soferku pa tek onda haubu.
Sto nedaodse jos malo para englezima za licencu bar to da bude normalno, vec moram da se mucim. **greška ti silu nebesku i ove nase konstruktore.

Super je sve to.Na 539 P filteri goriva stoje u kabini a da bi ih promenio treba da rodiš mečku i izgubiš pola dana.Jedino što su izbacili akumulator napred ispred hladnjaka, nisu ga ostavili na starom mestu jer su tamo turili filtere goriva!

Ti filteri su njesra stvarno, i sto se zamene tice i pristupacnosti.
Na Torpedu sam menjao za minut, od golfa 1, samo odvijes i zavijes novi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Zašto nemate IMT 539 bez kabine, tamo nema tih problema, svi filteri i akumulator dostupni lako.

Kabriolet ne volim ni da vidim a kamo li da teram
Traktor bez kabine je pola traktora
Imam jedan takav...

Brate mili bar neke banalne stvari mogu da se reše i izmeste a ne isti šablon 300 godina.U neku ruku to je milina za majstore, mogu da te klepe po ušima koliko god hoće ako sam nisi vičan.

Sad sam se setio pozadi od fara nemos podici zadnje staklo. Moram da napravim zastitni ram za far i da ga premestim na krilo sa spoljne strane.

Posle da ugradim amortizere za zadnje staklo.

Deks, da si vozio 539 sa kabinom mislim da bi zavoleo traktor bez kabine Da udjes u onu kabinu i nekako, al da izadjes nikako.
Ma vozio sam nesto gore od toga
Ursus 335 sa malom orasje kabinom, udjem i dok ne zavrsim posao ne izlazim
A gore od toga mi je bilo dok sam ga terao kao kabrioleta pa me uhvatila jedno 3-4 luda pljuska, cigare i telefon u krpu i uguram pod haubu, i lagano, sto bi brat Valjevac rekao, nisam zurio, isao sam polako i oslobodjeno

Ajd sad kad je već off topic, jer Nije imt u pitanju već rakovica, drugar jedan je imao rajku, a mi je terali kad smo pomagali u siliranju, takvu da je u kabini bio i usis filtera vazduha i čep od rezervoara, pa ceo dan lepo vonja na naftu, a da dojam bude još lepši jednom je dobila kontra paljenje, pa je u kabini bilo baš prijatno...

Ma vozio sam nesto gore od toga
Ursus 335 sa malom orasje kabinom, udjem i dok ne zavrsim posao ne izlazim
A gore od toga mi je bilo dok sam ga terao kao kabrioleta pa me uhvatila jedno 3-4 luda pljuska, cigare i telefon u krpu i uguram pod haubu, i lagano, sto bi brat Valjevac rekao, nisam zurio, isao sam polako i oslobodjeno

Dobar si primer dao. Imao sam nesrecu da probam i to malo cudo i tu su negde sa kabinama i on i 539.

Šta mislite za kombinaciju na 567 staviti točkove 13-6-36 . Da li bi bio dosta pogrbljen da ostane sa prednjim gumama 7.50.16 ili treba zameniti prednje točkove ? I naravno s kojim točkovima upariti ?

Nazad
Vrh