MONTOYA
Član
Menjao si i mercedes za noviji, udobniji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otac izrezao otvor gore stavio jednu sarkicu i keder gumu da moze da se sipa gorivo i voda u hladnjak.Čekajte, jel se ovde povela priča oko ubacivanja "esovog" motora u kralja brazde ili ti silu nebesku? Ako je oko toga šta kupiti za te pare umesto njega?
Ako je o tom traktoru reč onda je moj odgovor bilo šta drugo samo ne njega... Pitajte nikolu ilića zašto tako mislim...
U ostalom koliko su sila nebeska 558 i bog otac 577 na ceni, za te pare može da, se bira traktor...
Da ne teram takve traktore ne bih imao pravo glasa, ali pošto teram imam svako pravo... Bem ja traktor gde je umetnost nasuti gorivo(sila nebeska) ili u sezoni svako jutro izduvavati filter (bog otac)... A imao bi još što šta pisati ali me mrzi, sto puta sam Im opsovao konstruktora i kleo ga da bog da on svaki dan radio sa njima...
Ma vozio sam nesto gore od togaDeks, da si vozio 539 sa kabinom mislim da bi zavoleo traktor bez kabine Da udjes u onu kabinu i nekako, al da izadjes nikako.
Dobar si primer dao. Imao sam nesrecu da probam i to malo cudo i tu su negde sa kabinama i on i 539.Ma vozio sam nesto gore od toga
Ursus 335 sa malom orasje kabinom, udjem i dok ne zavrsim posao ne izlazim
A gore od toga mi je bilo dok sam ga terao kao kabrioleta pa me uhvatila jedno 3-4 luda pljuska, cigare i telefon u krpu i uguram pod haubu, i lagano, sto bi brat Valjevac rekao, nisam zurio, isao sam polako i oslobodjeno
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока