IMT

Od 5k evra do 15k evra nije baš “neka tauzenka”.
Za tu “neku tauzenku” može da uzme komplet mehanizaciju za imt traktor od 5k evra.
Tako za 15k dobiješ i traktor i svu mehanizaciju.
Da, nije udoban, i da glasan je, ali radiš 5-10ha…

Sad se ne isplati uzimati, prosle god je takav bio 10k eura a za 15k eura se mogla uzeti ona novija serije npr. silver 100.4

Realno 2 mladosti iza njega. Na satu 9000rc,realno ko zna koliko. Skoro 30g i pitanje de ima delova,cena i koliko se ceka.
Ima delova. Konkretno par firmi u NS ih drzi. Osnovnih delova za te zapadnjake skoro uvek ima na lageru. Sto nema stigne za par dana ovim express posiljkama, da li novo ili polovno.
Cena delova je totalno druga prica, ali bar su delovi osetno kvalitetniji. Evo ja skoro kupio Cobestov dihtung glave u garnituri za S46 a on falican. Fali komad klingerita oko one metalne caure sto zaptiva cilindar a i klingerit neki sav suv. Znaci blago receno smece...

Kako je moguce da neko ne kapira zasto je imt na ceni.
Veceras ako stane sutra moze biti u njivi opet dok oko zapadnog nece ni svaki majstor da cacka...
Udobnost naravno znamo na cijoj je strani ali mislim da nema potrebe ubedjivati nekoga sa cime je pametnije da radi, svak ima neku svoju logiku.
Ja bih voleo da imam u dvoristu umesto 4 imt, toliko Fendt-ova ili DF-a ali i isti standard kao u zapadnoj zemlji!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Čekajte, jel se ovde povela priča oko ubacivanja "esovog" motora u kralja brazde ili ti silu nebesku? Ako je oko toga šta kupiti za te pare umesto njega?
Ako je o tom traktoru reč onda je moj odgovor bilo šta drugo samo ne njega... Pitajte nikolu ilića zašto tako mislim...
U ostalom koliko su sila nebeska 558 i bog otac 577 na ceni, za te pare može da, se bira traktor...
Da ne teram takve traktore ne bih imao pravo glasa, ali pošto teram imam svako pravo... Bem ja traktor gde je umetnost nasuti gorivo(sila nebeska) ili u sezoni svako jutro izduvavati filter (bog otac)... A imao bi još što šta pisati ali me mrzi, sto puta sam Im opsovao konstruktora i kleo ga da bog da on svaki dan radio sa njima...

Nazad
Vrh