mirko67
Član
Čime meriš tempersturu ulja, i zašto?
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre ti nije valjao stari sad ti je dobarNapravit je traktor vraćeni stari orginal dijelovi sad ljepo radi.
Prije bili pravi dijelovi radni ventil orginalan radi ko urica a ne ono smeće od tafe.
Bacio u smeće
https://postimg.cc/G4JfPgR5][/url]
Nekog prevariti kad sam popušio sad je gotovo.Nisi trebao bacati u smeće, prodaj gancima, nek ide na vašar, vidi se da je nov deo, lako će se prodati.
Jao di sad kad cena palaNekog prevariti kad sam popušio sad je gotovo.
Otišlo na kilu i riješeno
Motor nisam ništa radio osim kad sam ga montirao tako da.Nas kolega 577 sve radi bar 2_3 puta da utvrdi gradivo
Od onog esovog motors na dalje
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Barem mu nije dosadno, ima sa kim da prica u oranjuIli je kolega podvojena licnost
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
To posedujem ali mozda ako mogu da sklepam dva neka manja pomoćnja cilindra na polugama da ne strepim da pukne nesto.Moze karabudz, 577 i fabricki ima jedan pomocni cilindar sa desne strane.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Mirko sta si mu ovo skarabudzio? Jel sad ojacan?Какве везе има мокро кочење са хидрауликом?( само сам радознао)Ђунта са крупним нутом:
Фрикциона спојница,(ламела). Није ништа ојачано, само чува осовине. Ради добро док не решим нешто боље.Mirko sta si mu ovo skarabudzio? Jel sad ojacan?