IMT

I ja mislim da direktaš bolje iskoristi
Ali 20_30% što si rekao NE PIJE VODU!!
razlika u snazi je zanemarljiva jel se javlja proklizavanje lagani su
Ima razlike u Hladnom startu
E trajnost je tu negde
I sad prepravljati M u DM mislim da je bezpotrebno
Bolje S44 pa nek ide život

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Lovac u pravu si za S44, ima ih dobrih od tamica za 350-400evra,po meni jedini nedostatak je sto nema neko resenje za montažu dodatne hidraulicne pumpe a svi hocemo hidro markire,grane na prskalici i jos kojesta, na M ili DM stavis tandem pumpu i imas i servo i mogucnost za dodatne hidraulicne priključke.

Ma bio ja nasao kod naseg brata 15 komada novih na konus ali zupcanici sa ravnim zubima ili kontra neznam sad uglavnom suprotno od s- ovog razvoda i mislio sam da prepravim ali koga hod sam nazvao reko mi da je to skupo.. tako da sam ljut na metalo glodace odustao.

Ma bio ja nasao kod naseg brata 15 komada novih na konus ali zupcanici sa ravnim zubima ili kontra neznam sad uglavnom suprotno od s- ovog razvoda i mislio sam da prepravim ali koga hod sam nazvao reko mi da je to skupo.. tako da sam ljut na metalo glodace odustao.
Koje zube ima linijac?
Ja moram onog linijca ubacit šteta nov stoji već 5g

Lovac u pravu si za S44, ima ih dobrih od tamica za 350-400evra,po meni jedini nedostatak je sto nema neko resenje za montažu dodatne hidraulicne pumpe a svi hocemo hidro markire,grane na prskalici i jos kojesta, na M ili DM stavis tandem pumpu i imas i servo i mogucnost za dodatne hidraulicne priključke.
Staviš njegovu pomoćnu ako je već nemaš
Moj 560 ima i pomoćnu i 4 izlaza fabrički
Imam S44 linijac iz kamiona NOV motor nabavio sam i Karter i nosač pumpe i termostata pre 5g i tako stoji fali mi još pumpa za volan kompresor i zamajac da ne moram moj strugati
A i moj bi ostavio jer je sad 1000h od generalne

Moj je original samo sam pumpu menjao.. a zubi su isti i ovamo i onamo.. nego sam ja pravio zupcanik na pumpi da bude isti ko na rotacionoj da ne moram onu medju deklu ubacivati da ne odbijem daleko kompresor. A prva dekla je od 80ke na njoj sam probusio rupu na glodalici za pumpu za volan. Ostatak je sve ostalo isto. Jedino sto ne pasu oznake na zupcaniku pa je uzubljen prilikom sastavljanja ovako teoriski.

A ti si imao onaj divlji razvod?
Sa divljim zupčanik bosch pumpe što štrči napred?

A ko ima te tandemke?

Sad nemam ni ja srce je od njega a ostatak od rotacione.. ubaceno, zavareno, probano, radi… stim da je pumpa bila kod bosiste da je uredi za traktor, ali da ostane da bude jaci.

Znači zubi pasuju
Gde ima ta tandemka?
Ili obična pumpa volana po promotivnoj ceni
I kompresor da ne trpam od deutza na kaiš

Što nisi obradio traktorski zupčanik za pumpu
On je cilindričan unutra

Pa kazem da sam isao to da uradim pa niko nije hteo izgovor im je bio da je to neisplativo. Odgovaraju zubi, ali kompresor zbog one medju dekle bude daleko i uzubljuje se samo vrhovima zuba… tako da ili njegov zupcanik produziti ili ovaj uraditi mi smo se odlucili za ovaj.

Nzm zbog njegovog menjača
560 je nešto teži od 558 i vrlo malo lakši od 577 a ceo zadnji kraj je kao 575_578_585
Od kvačila pa na dalje

Zavisi od posla koji radi, i u kakvom je stanju zadnji trap...ja sam proletos stavio komsiji s44 na 558, sta znam, imam neki utisak da to treba raditi na 560 , jaci je pozadi, jaci hidraulik, jaci prednji trap itd...558 je malo prevazidjen za neka ozbiljnija ulaganja, ne kazem da ne valja, ali to je realna slika....

Poslednja izmena:
Ma ne radi nista preterano. 3,4 ha oranje tanjiranje. I transport po brdima. Zato i ne zmam jel mu treba jaci motor a opet cena slicna koliko cujem generalne za M ili da se upakuje S.

Nazad
Vrh