diesel d-60
Član
Pa zato ja i kazem nece orati, ponekad prikolica cesto cisterna spartanje prskanje…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mirosti jesi siguran u potrošnju?Kod mene je taj DM već jako dugo, i uporedno čak i sa stričevim 533 je uvek manje trošio..
U odnosu na M34, potrošnja je 20-30% manja, Taj motor dosta lakše pali ali je i osetljiviji na trošenje karika.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
I ja mislim da direktaš bolje iskoristiSiguran sam da manje troši, e sad baš tačno neznam.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ja sam ubedjen da je greska u roto pumpi krivac za nemiran rad DM33. Kao da na malom opterecenju rade samo 2 cilindra, a kad se optereti tek onda se ukljuci i 3. cilindar. Od original Perkinsa razlikuje se razvod, ima samo jedan veliki medjuzupcanik tako da je pumpa desnog smera na originalu a na IMR-u je leva pumpa. Evo kako radi DM sa linijskom pumpom, isto kao 539:Mi imamo m33 i dm33, razlika je u potrosnji, jos su to trocilindrasi.
Mene nervira rad i zvuk ovog dm, m mnogo lepsi i mekaniji rad ima.
Kod drugara na MF 254s po konstrukciji motora majstor jedan tvrdi da je identican IMR dm 33.
Ali on ima mnogo lepsi zvuk i bukvalno nikakve vibracije ne postoje, radi tako meko, kao na plin..
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Imas li neki snimak rada ?I moj DM lepo radi a ostala mi je rotaciona pumpa.Pumpa je od M motora samo je Bošista preštelovao.Mislim da ima uticaj što sam mu stavio klipove sa šiljom.Original klipovi od 549 su bez šiljka i oni su sa 4 karike.