savopunck
Banned
Jel ovo emtejci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto na kucistu mnjenjaca kod kocnice pise TAFEJel ovo emtejci?
Pa i da i ne,ovo pravi tafe po masejevoj staroj licenci ,,masej ferguson" i ovo nije nas imt mada kakvi su majmuni to je isto njesra samo lepe nalepnice koje im trebqju i teraj,kao i mi sto smo kupili i pravili ali je nas proizvod imao svoj brend i bolji je od ovog jer je imao bolju odradu i dosta bolji i sigurniji motor,mi smo imali perkins po licenci i kasnije rakovicine a ovo su simpsonovi i weima bugarski motori koju su i bugari radili po necijoj licenci. Posle su kupljene nove licence pocetkom 80-tih,to su sad tipa ove maske kao na 560 tj kockaste itd,itd,itd. The rest is history...Jel ovo emtejci?
Al nije slucajno tesanjska pumpa? Prpisala i moja.Radno kolo je 24mm, dal da kupujem novu ili da repariram staru.neka naša proizvodnja, dobre su se pokazale, dobio pisanu garanciju 2g,istu ubacio u 560, odradila do sada oko 700 sati i još je ko nova.... tek zamjenio drugi remen, kako sam ju postavio....