Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JesteEl rotaciona pumpa
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Mislim da bi ostao bez ulja za toliku kolicinu u karteru… pre ce biti gorivo ili cak voda…Ako ima servo volan, moz' biti servo pumpa da pusti a moze i PVP naftu...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Da odgovorim samom sebi - ne moze. Bolcna klipa je fi16 na kompresoru sa precnikom fi74 a na kompresoru klipa fi75 (imt) je bolcna fi15. Tako da, ako nekome zatreba ovaj sa fi74, ima svoje postolje, mazanje na bucku, al nema glavu dao bih ga povoljnoDa li je neko remontovao kompresor na 558/560? Ovaj sto imam su ventili losi, cilindar je ovalan pa duva kompresiju u karter. Kad sam se preracunao, dok to sve odradim na specijalu fi 75,5mm, dodje me kao nov a treba mi za vazdusno sediste pa sam mislio da nabavim drugi pa da prepakujem. Nasao sam, ppt je isto al je precnik klipa fi74. Da li su iste bolcne klipa na tim manjim ppt kompresorima?