IMT

Sredili motor glava pukla bila pa išlo ulje u motor.
upload and share images
I nabavili nove ploče za kočenje ne smeta ulje niti išta pa kad bude vremena složit kočnice.
500 eura došle ploče.

Pa bok te ko da su svileni kad tako kostaju.
Kronovi su izlazili okruglo 100e 4 komada, al' nzm koliko su sad.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Danas sam primetio dim/paru na čepu gde se sipa ulje na 533. I dosad je trošio ulje ali ne strašno i nije bilo dima. Da li smem još neko vreme tako da ga koristim? Dobro pali i ima snage. Da li vredi zameniti samo karike?

Danas sam primetio dim/paru na čepu gde se sipa ulje na 533. I dosad je trošio ulje ali ne strašno i nije bilo dima. Da li smem još neko vreme tako da ga koristim? Dobro pali i ima snage. Da li vredi zameniti samo karike?
Smes da vozis kolko hoces samo da uvek ima ulja a sto se tice karika mozda je trebalo da se zamene kad si primetio da je poceo da trosi ulje.

Smes da vozis kolko hoces samo da uvek ima ulja a sto se tice karika mozda je trebalo da se zamene kad si primetio da je poceo da trosi ulje.
Hvala.
Uvek kontrolišem nivo ulja. Danas je radio oko 2 sata i svo vreme dimio na čep a što je najčudnije sad sam proverio nivo ulja i nije potrošio ni mm a čep je sa unutrašnje strane sav od ulja.

A kako ti dimi na cep dok radis,ocisti iber lauf

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ne razumem bas pitanje, ali ako treba mogu da slikam ujutru, upitanju je rotaciona pumpa.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Koje ulje sipati u menjacu u imt 577, i koliko listara ide?

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh