IMT

Ovaj set na kp je bio 70-80€
Nije lose imati, u transportu koristim nozni uvek kad treba medju gas prilikom saltanja i slicno, ovako 70% rucni

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ovaj set na kp je bio 70-80€
Nije lose imati, u transportu koristim nozni uvek kad treba medju gas prilikom saltanja i slicno, ovako 70% rucni

60 eura je inače 20 eura uzeo šofer što je dobacio do Zagreba.
Dobro je izdrađeno kvalitetno.

Mozda sam ja permutov'o ili je bilo skuplje pre, nebitno, nije povoljno.
Uzmi to iskopiraj sad ako ima interesanata vec, i 60e je mnogo

Nez meni nije kod nas je sve skupo a masivno je napravio.
Bitno da je roba top cijena je manja stavka dao sam i za gume skoro 700 eura s montažom pa nežalim.

SLican set je 50e na kupujemprodajem, prave vec 2-3 njih. Tvoj je SZR Djorovic, ne znam koliko oni cene.
Ako neko napravi za 30e (ali da je istog kvaliteta, a ne nesto zbudzeno) kupujem odmah, ovako cu malo da razmislim.

Vala bas, sta je nas covek,ne misli da moze zapljuvati u ruke pa sam sebi napraviti nesto uz malo truda i muke nego kad vidi nesto kao muva se peca..
Da, ovo bas mora biti jako kvalitetno i masivno uradjeno, da moze covek na to okaciti dzak za boks ili vezati kravu.
Nozni gas sam napravio sebi od otpadnog gvozdja koje ne kosta ni jednu crvenu, a ovo mi je skupo!!

Najskuplje je zdravlje a za sve drugo lako.
Samo sam u 560 od proljeća2000 eura ugurao.
Što možeš krepane nešto i košta sabere se.
Još sam radim meni nije skupo.
Da ovo ovako napraviš i daš pocinčat košta.
Mora i čovjek nešto zaraditi.

Vala bas, sta je nas covek,ne misli da moze zapljuvati u ruke pa sam sebi napraviti nesto uz malo truda i muke nego kad vidi nesto kao muva se peca..
Da, ovo bas mora biti jako kvalitetno i masivno uradjeno, da moze covek na to okaciti dzak za boks ili vezati kravu.
Nozni gas sam napravio sebi od otpadnog gvozdja koje ne kosta ni jednu crvenu, a ovo mi je skupo!!

Deks ima nesto i u estetici. Ja recimo nemam pojma oko zavarivanja, farbanja itd. i bio bi spreman da platim nekom ko zna da napravi da ovako fino izgleda i da dobro radi, ili da mu uradim nesto iz elektricarske struke za uzvrat. Ima tu dosta stvari koje treba dobro napraviti, duzine krakova, oblik i duzinu poluga kako bi svuda proslo, uglove kako bi upotreba gasa bila komforna itd. Ali ne bas 50e, to je previse.
Takodje koriscenje otpadnog gvozdja je ok ako radis za sebe, ali nije odrziv model ukoliko radis proizvodnju za prodaju, iz prostog razloga sto ces u jednom trenutku vise vremena potrositi trazeci adekvatno parce gvozdja nego radeci.
Mada cena ce sigurno pasti uskoro kad krenu svi da kopiraju to.

Deks, to sto si ti sakupio otpad po dvoristu i napravio nesto slicno ne znaci da je ovo skupo. Ja isto kad mi nesto tako treba sakupim otpad pa napravim, ali tudji rad ne omalovazam. Nekog zadovolji ta sklepotina od otpada, neko nece ili nema kad da se zanosi time pa plati i klati.

Nisam potcenio nikoga, njima svaka cast, ne otimaju pare, razvili proizvodnju ljudi pa kome treba ima da kupi, kad vidim nesto sto sam mogu napraviti sve drugo mi skupo, ali jbg moj problem.

Košta to dok se napravi od novog matrijala.
I samo dok se cink stavi a urađeno je ekstra.
Teško bi to šljakalo a rađeno je po 539 p liniji.
Već mi se sere od ručnog gasa i konstruktora iz prahistorije.
Sve treba preraditi zato je i propala tvornica.

Nazad
Vrh