Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
60 eura je inače 20 eura uzeo šofer što je dobacio do Zagreba.Ovaj set na kp je bio 70-80€
Nije lose imati, u transportu koristim nozni uvek kad treba medju gas prilikom saltanja i slicno, ovako 70% rucni
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Sta je to za vas 2 hektara subvencije i evo gume…Nez meni nije kod nas je sve skupo a masivno je napravio.
Bitno da je roba top cijena je manja stavka dao sam i za gume skoro 700 eura s montažom pa nežalim.
Ja kupujem iz plaće subvencija ništa.Sta je to za vas 2 hektara subvencije i evo gume…
Deks ima nesto i u estetici. Ja recimo nemam pojma oko zavarivanja, farbanja itd. i bio bi spreman da platim nekom ko zna da napravi da ovako fino izgleda i da dobro radi, ili da mu uradim nesto iz elektricarske struke za uzvrat. Ima tu dosta stvari koje treba dobro napraviti, duzine krakova, oblik i duzinu poluga kako bi svuda proslo, uglove kako bi upotreba gasa bila komforna itd. Ali ne bas 50e, to je previse.Vala bas, sta je nas covek,ne misli da moze zapljuvati u ruke pa sam sebi napraviti nesto uz malo truda i muke nego kad vidi nesto kao muva se peca..
Da, ovo bas mora biti jako kvalitetno i masivno uradjeno, da moze covek na to okaciti dzak za boks ili vezati kravu.
Nozni gas sam napravio sebi od otpadnog gvozdja koje ne kosta ni jednu crvenu, a ovo mi je skupo!!
Deks, to sto si ti sakupio otpad po dvoristu i napravio nesto slicno ne znaci da je ovo skupo. Ja isto kad mi nesto tako treba sakupim otpad pa napravim, ali tudji rad ne omalovazam. Nekog zadovolji ta sklepotina od otpada, neko nece ili nema kad da se zanosi time pa plati i klati.Vala bas, sta je nas covek,ne misli da moze zapljuvati u ruke pa sam sebi napraviti nesto uz malo truda i muke nego kad vidi nesto kao muva se peca..
Da, ovo bas mora biti jako kvalitetno i masivno uradjeno, da moze covek na to okaciti dzak za boks ili vezati kravu.
Nozni gas sam napravio sebi od otpadnog gvozdja koje ne kosta ni jednu crvenu, a ovo mi je skupo!!