Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba ti preeadiš ovuIma li neko da proda kolevku od 577 treba mi za 560 ubacujem s44 motor?
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Koliko para i gde,ne znam da li bi mogla da ide na S-46,tj da li bi imala dovoljan pritisak i protok?
Mozes li okaciti broj ovde da ih i ja zovem? Usput jedno pitanje, koja je razlika izmedju tih Turskih i 'nasih' hladnjaka? Sem u ceni koja je skoro duplaGde mogu poruciti hladnjak za Imt539 (ne Turski)?
Pa 539 i nije baš za te poslove pa da ima i 3 hladnjakaTi poslove gde traktor vuce su maciji kasalj, treba probati roto drljacu ili silokombajn, pa tek onda pricati da li se grije ili ne grije
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Ne znam koliko je povecan protok vazduha ali ne verujem da ima šanse da nadoknadi razliku u površini.Petre pa valjda je logično ako ima manje ćelija da ima i manju površinu ali zato ima veći protok vazduha koji prolazi kroz njega i radi radnju bez ikakvih problema,ja ga imam i termostat takođe i nikad nije prešao 80 stepeni