mirosti
Član
Mogle bi biti 13,6-28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj traktor je iz Badovinaca, selo pored mene, vidjao sam ga u prolazu, jako lep traktor ima mokre kocnice spoljnu hidrauliku itd, inace to sediste je tursko cini mi se da je oko 700-800 evra ali nisam siguran, ja sam kod sebe stavio u 549 sediste iz malog kamiona sa naslonima slicno kao to, ali je kod mene debeo krov gore i ima mesta, takodje skroz sam spustio nosac dole uz poklopac hidraulika.... Ako imas u planu da ugradis takvo sediste, idi gledaj po otpadima od kamiona, nemoj od auta, jeste da ima veci naslon, ali nije vazdusno i po meni lose lezi u traktoru, to je moje misljenje... Najbolje sediste po mom misljenju za traktor je grammer, od obicnih sedista jako je udobno od Zetora 72jke ili 62 jke...
Deks jel ti ono bese posedujes IMT 540 novi tip radjen za izvoz, serija bese 1989-1991, kako se pokazao vidim ima na oglasima neki imt 540 1989 godiste sa 3750 radnih casova, kako mu sluzi taj menjac sa tri brzine i kakav je orac?Druze, mani se ti knjiga i citapa, ne moras ici do te mere u detalje.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ful traktor zaista.Deks jel ti ono bese posedujes IMT 540 novi tip radjen za izvoz, serija bese 1989-1991, kako se pokazao vidim ima na oglasima neki imt 540 1989 godiste sa 3750 radnih casova, kako mu sluzi taj menjac sa tri brzine i kakav je orac?
Druze jel ima neki IMT 577 dv ili 565 da se prodaje tu u tvojoj okolini, takodje jel ima neko prednju vucu da proda pitao me neki covek da mu nadjem, hvala ...Sediste sam u 560 ubacio ISRI kamionsko, vazdusno, kad se naduva bas dodje previsoko a namas vise sta izbaciti, na ploci stoji.
Morao vratiti fabricko..
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
To nije iz Fapa sediste?E sad zamisli, ista priča kod mene, 560 movi tip, ravan pod, 15cm podloška ispod sica do ploče hidr
Sve to povadim udbacim vazdušno i nema šanse kolena u volan udaraju
Ali možda nemam beli krov , ili šiber da izbacim glavu kao žirafa!!!!!!!!!!!
Do sada NAJ NAJ bolje sedište koje sam uspeo kvalitetno upakovati u 560
Je FILIP KLJAJIĆ kao rajke što su imale
Masivno, jako, traje, dosta udobno,
Ipak mi vagnemo preko metera 110+- 10kg
i bukvalno izlomimo one socijalne siceve
Traje mi IMT sedište uz prepravke, oba tipa
taj Filip, Gramer, Isri,
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Tesko, ovde 577 novi tip u pristojnom stanju kod trhovca cesto bude do 12.000e.Druze jel ima neki IMT 577 dv ili 565 da se prodaje tu u tvojoj okolini, takodje jel ima neko prednju vucu da proda pitao me neki covek da mu nadjem, hvala ...
Hoce ! Kugla na "fast" . Sa kockom steluje dubinu.Nešto baš ne verujem da će tako moći da održava dubinu na setvospremaču