IMT

Sta mislite, da li se ovakvo sediste moze uglaviti u kabinu od 549?
Ovo na slici je neki 565 sa oglasa

Sta mislite, da li se ovakvo sediste moze uglaviti u kabinu od 549?
Ovo na slici je neki 565 sa oglasa
Taj traktor je iz Badovinaca, selo pored mene, vidjao sam ga u prolazu, jako lep traktor ima mokre kocnice spoljnu hidrauliku itd, inace to sediste je tursko cini mi se da je oko 700-800 evra ali nisam siguran, ja sam kod sebe stavio u 549 sediste iz malog kamiona sa naslonima slicno kao to, ali je kod mene debeo krov gore i ima mesta, takodje skroz sam spustio nosac dole uz poklopac hidraulika.... Ako imas u planu da ugradis takvo sediste, idi gledaj po otpadima od kamiona, nemoj od auta, jeste da ima veci naslon, ali nije vazdusno i po meni lose lezi u traktoru, to je moje misljenje... Najbolje sediste po mom misljenju za traktor je grammer, od obicnih sedista jako je udobno od Zetora 72jke ili 62 jke...

Druze, mani se ti knjiga i citapa, ne moras ici do te mere u detalje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Deks jel ti ono bese posedujes IMT 540 novi tip radjen za izvoz, serija bese 1989-1991, kako se pokazao vidim ima na oglasima neki imt 540 1989 godiste sa 3750 radnih casova, kako mu sluzi taj menjac sa tri brzine i kakav je orac?

Deks jel ti ono bese posedujes IMT 540 novi tip radjen za izvoz, serija bese 1989-1991, kako se pokazao vidim ima na oglasima neki imt 540 1989 godiste sa 3750 radnih casova, kako mu sluzi taj menjac sa tri brzine i kakav je orac?
Ful traktor zaista.
Nema para za koje bih ga prodao sad, ore samo bije, vukao sam visoki Leopard 14 coli.
Sad ga ne gasim, svaki dan grablje, presa, rastresac itd....
Imao nekih 2700h kad je uzet

Ja imam u 560 takav sic ali talijanski.
Visoki su dosta ali ima ih manjih kupiti treba obratiti pažnju na to.

Sediste sam u 560 ubacio ISRI kamionsko, vazdusno, kad se naduva bas dodje previsoko a namas vise sta izbaciti, na ploci stoji.
Morao vratiti fabricko..

E sad zamisli, ista priča kod mene, 560 movi tip, ravan pod, 15cm podloška ispod sica do ploče hidr
Sve to povadim udbacim vazdušno i nema šanse kolena u volan udaraju
Ali možda nemam beli krov , ili šiber da izbacim glavu kao žirafa!!!!!!!!!!!
Do sada NAJ NAJ bolje sedište koje sam uspeo kvalitetno upakovati u 560
Je FILIP KLJAJIĆ kao rajke što su imale
Masivno, jako, traje, dosta udobno,
Ipak mi vagnemo preko metera 110+- 10kg
i bukvalno izlomimo one socijalne siceve
Traje mi IMT sedište uz prepravke, oba tipa
taj Filip, Gramer, Isri,

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Sediste sam u 560 ubacio ISRI kamionsko, vazdusno, kad se naduva bas dodje previsoko a namas vise sta izbaciti, na ploci stoji.
Morao vratiti fabricko..

Druze jel ima neki IMT 577 dv ili 565 da se prodaje tu u tvojoj okolini, takodje jel ima neko prednju vucu da proda pitao me neki covek da mu nadjem, hvala ...

E sad zamisli, ista priča kod mene, 560 movi tip, ravan pod, 15cm podloška ispod sica do ploče hidr
Sve to povadim udbacim vazdušno i nema šanse kolena u volan udaraju
Ali možda nemam beli krov , ili šiber da izbacim glavu kao žirafa!!!!!!!!!!!
Do sada NAJ NAJ bolje sedište koje sam uspeo kvalitetno upakovati u 560
Je FILIP KLJAJIĆ kao rajke što su imale
Masivno, jako, traje, dosta udobno,
Ipak mi vagnemo preko metera 110+- 10kg
i bukvalno izlomimo one socijalne siceve
Traje mi IMT sedište uz prepravke, oba tipa
taj Filip, Gramer, Isri,

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
To nije iz Fapa sediste?
Imt je sranje, pogotovo nivi tip, savijeno od 1m lima?! u Torpedu je bilo ekstra, komotno, udobno bas bas samo ga jednom presvukao, i to zaboravim da kazem liku da stavi platno, on opet stavi normalno skaj...
Pa ni na Ursusu nije lose, traktor 40 god gicka kao novo..

Druze jel ima neki IMT 577 dv ili 565 da se prodaje tu u tvojoj okolini, takodje jel ima neko prednju vucu da proda pitao me neki covek da mu nadjem, hvala ...
Tesko, ovde 577 novi tip u pristojnom stanju kod trhovca cesto bude do 12.000e.
Za te pare bi pre uzeo nesto iz uvoza domacinsko, ili dodati jos malo paa, klima, podizaci, cuda m*da...

Imam mali setvospremac sa 11 S opruga bez valjka koji korisitim za medjurednu obradu u vocnjaku. Da li je pravilno da se nosi tj podešava dubina sa ručicom hidraulike sa kuglom ili da se ručica sa kuglom spusti na fast a one dve ručice sa kocama podignu gore. Probao sam i jedno i drugo ali ne znam šta je bolje da se nešto ne pokvari.

Sa kuglom ti je za brzinu reagovanja i za trasnport.

Ako je sa kuglom spustena dole to je slow.

Za dubinu koristi sa kockama.Ondono jedna je, druga kockica samo sluzi kao granicnik.

• Like
Reagovanja: nem
Pa nisam siguran ni ja trebalo bi da ima pozadi stelovanje na rotorima, ili tockove.

Kod mene napred na topling pozadi na rotorima.

Tu može samo da šteluje otpor a dubinu nikako,sad sve zavisi kakva je zemlja ako je meko ići će dublje ako je tvrđe ići će pliće a to za predsetvenu pripremu nije baš kako treba

Nazad
Vrh